Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν έχουμε την αντιπολίτευση που μας αξίζει ρε φίλε!! Κατάντια

 


Εχθές είδαμε για ακόμα μία φορά, πόσο μικροπρεπή και ανίκανη αντιπολίτευση έχουμε στο σύνολο της. Μια αντιπολίτευση που δεν μπορεί να συναινέσει και να συνεννοηθεί ούτε για το κοινό καλό των πολιτών, ούτε κατά της απάτης με τους ψευδούς εμβολιασμούς.

Μια αντιπολίτευση που δεν μπορεί να συμπορευτεί με την κυβέρνηση ούτε στο θέμα της υγείας των πολιτών, ούτε στην συναίνεση για την προστασίας της ζωής των πολιτών.

Τι κουβέντα να κάνεις και τι ελπίδα να έχει με τέτοια χάλια αντιπολίτευση και στην τελική δεν μας αξίζει ρε φίλε τέτοια αντιπολίτευση.

Είναι δυνατόν να μην συναινεί η αντιπολίτευση για αυστηρές κυρώσεις σε όσους βεβαιώνουν, ψευδώς, εμβολιασμούς; Στην Ελλάδα γίνεται, τον καλύπτει με ΠΑΡΩΝ και ΟΧΙ η αντιπολίτευση και του λέει καλά κάνεις και κάνεις πλαστογραφία βάζοντας σε κίνδυνο τους συμπολίτες σου!! 

Δεν συναινούν για να μην γίνεται ένα ΕΓΚΛΗΜΑ; 

Δέν έχουν ίχνος ντροπής και ηθικής; 

Και εντάξει ο ανήθικος και φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ τον ξέρουμε, το ΚΙΝΑΛ; Γιατί; Δεν το συζητάμε για το ΚΚΕ που δεν ξέρουμε γιατί υπάρχει, και σίγουρα δεν θα έκανε την διαφορά το παρακμιακό ΜεΡΑ25 και ο Βελόπουλος που είναι γνωστός αρνητής με κάθε τρόπο.

Η χθεσινή ψηφοφορία έδειξε ότι ευτυχώς που έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί ξεκάθαρα δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την υγεία μας σε φαιδρά ανεύθυνα μικροπολιτικά ανθρωπάκια.

Αντί σε τόσο σοβαρά θέματα όλοι στην βουλή να είναι μια γροθιά απέναντι σε αρνητές απατεώνες και να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία αυτών, κάνουν μικροπολιτική.

Πάμε λοιπόν 

Φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ – ΟΧΙ, 

ΚΙΝΑΛ, ξεφτίλα απείχε της διαδικασίας, είμαι αλλά δεν είμαι ακριβώς και δεν ντρέπεται αυτή η Φώφη που αντί να κάνει την διαφορά ξεφτιλίζεται λέγοντας «να αφήσει η κυβέρνηση τα γνωστά φθηνά προπαγανδιστικά κόλπα». 

ΚΚΕ, πολιτικά παράσιτα «Παρών» σκέτο,

ΜέΡΑ25 και Ελληνική λύση ΟΧΙ και δεν περίμενε κανένας τίποτα παραπάνω από τέτοια γελοία υποκείμενα που τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Αυτά δεν πρέπει να τα περνάμε έτσι, πρέπει οι ψηφοφόροι να λαμβάνουν υπόψη τους και αυτά, και να αναρωτιούνται εάν τους χρειαζόμαστε μέσα στην βουλή και για ποιο λόγο, αφού δεν θέλουν ούτε το καλό μας!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου