Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ σε αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για πλαστά πιστοποιητικά



Δέν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα στην Ελλάδα, από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρει να κάνει αντιπολίτευση, και αδιαφορεί για το τι είναι καλό και τι είναι κακό για τους πολίτες.

Την ώρα που το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού λαμβάνει διαστάσεις και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να προστατευθούν οι πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με τα κόμματα του Κυρ. Βελόπουλου και του Γ. Βαρουφάκη, καταψήφισε την τροπολογία που προβλέπει αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για όσους τα εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και για όσους κάνουν χρήση αυτών. 

Είναι τόσο φαιδρό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καταψήφισε και τη δυνατότητα επαναφοράς των υγειονομικών στην εργασία την επομένη της πρώτης δόσης του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, στην ψήφιση της τροπολογίας που πέρασε με τις ψήφους της πλειοψηφίας, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν, το ΚΙΝΑΛ έκανε ότι δεν ήταν εκεί δείχνοντας και πάλι πόσο ανίκανο είναι, και το ΚΚΕ δήλωσε παρών. 

Η εν λόγω τροπολογία προβλέπει μεταξύ άλλων

* Την επιβολή προστίμου 5000 ευρώ για όποιον εκδίδει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης

* Την επιβολής προστίμου 5000 ευρώ για όποιον κάνει χρήση ανάλογου πιστοποιητικού

Και αυτά πέραν των προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων και σε συνδυασμό με ποινές που δύναται να φτάσουν έως και την απόλυση εμπλεκόμενου.

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε και πάλι ότι υπάρχει έλλειψη σοβαρότητας στην Κουμουνδούρου, και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το που βαδίζει αυτό το επικίνδυνο και ανεύθυνο κόμμα.

Ερωτηματικά προκάλεσε και η ανευθυνότητα του ΚΙΝΑΛ που δεν μπορεί να καταλάβει ότι η σοβαρή αντιπολίτευση σε σοβαρά θέματα επιβραβεύεται, το ΟΧΙ, η αποχή, το παρών καταδικάζεται από τους πολίτες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου