Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Επανεμφανίστηκε ο "Ακινητάκιας" Παπαδημούλης, αναστατώθηκε με την Ουκρανέζα και πήρε το μέρος της

 


Είχε καιρό να εμφανιστεί ο "Ακινητάκιας" και να προκαλέσει την κοινή γνώμη, και το έκανε γιατί φαίνεται να σκίρτισε με την φωτογραφία της μοντέλας Τζούλιας Νόβα.

Η Ουκρανή μοντέλα που ζει στην Ελλάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με μια ανάρτηση της στο Instagram στην οποία φοράει μια μπλούζα με τα Ρώσικα αρχικά της Σοβιετικής Ενωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο κάνοντας προκλητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα το μοντέλο ανέβασε την φωτογραφία και πήρε σχόλια: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα...Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας....;», Η Τζούλια Νόβα απάντησε προκαλώντας «Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς και οι παππούδες μου, γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω…Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος»

Και συνέχισε να προκαλεί :«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι' αυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Με λίγα λόγια το μοντέλο που δεν έζησε κομουνιστικό καθεστώς είπε ότι, δεν ήταν καθόλου άσχημα!! Βέβαια έχει ζήσει στην Ελλάδα και δεν έχει άποψη, οπότε δικαιολογείται αλλά να μην προκαλεί γιατί όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει κομουνιστικό καθεστώς.

Ο "Ακινητάκιας" ακροαριστερός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμαστής τον κομουνιστικών καθεστώτων, τοποθετήθηκε σχετικά με το post στο Instagram του μοντέλου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της να έχει γνώμη και να τη λέει δημόσια».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε: «Η #Τζουλια_Νοβα έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει αυτή την φωτό, να έχει γνώμη και να την λέει δημόσια. Η αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της και μάλιστα με χρήση σεξιστικών στερεοτύπων και ακραίου αντικομμουνισμού, είναι απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου