Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιοι είναι οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς που εξαπατούν και κοροιδεύουν κόσμο;


Ποιοι είναι οι "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" όπως ονομάζονται, που έχουν καταφέρει να εξαπατούν, να παραπλανούν και να εκμεταλλεύονται πολίτες πείθοντας ότι δεν υπάρχει πανδημία;

Πίσω από τους "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" είναι σαφές ότι υπάρχει οργανωμένη ομάδα, η οποία, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της παρέχει σειρά εγγράφων, διαφορετικών ανά περίπτωση, με την διευκρίνιση ότι τα κείμενα που επιδίδονται "τα υπογράφουμε ομαδικά σε μια λίστα ονομάτων".

Στην σελίδα τους υπάρχουν δηλώσεις για την αναστολή εργασίας στο Δημόσιο, προς τους εισαγγελείς και προς διευθυντές και προϊσταμένους τραπεζών, κ.α.

Προς τους τελευταίους, μάλιστα, η "ενημερωτική επιστολή – σύμβαση" ξεκινά ως εξής:

"Κατ΄ εξουσιοδότηση περισσοτέρων των 1.000 Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σας γνωστοποιούμε την παρούσα επιστολή με την Σύμβαση που ακολουθεί. Η παρούσα επιστολή – Σύμβαση απευθύνεται σε όλους εσάς, που εν γνώσει ή εν αγνοία σας, είστε ως φυσικά πρόσωπα και άμεσα εμπλεκόμενοι, στην μεγαλύτερη απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα…"

Μάλιστα, μέσω της "Σύμβασης" οι Αυτόχθονες μοιράζουν πρόστιμα και... ποινές:

Όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά, καθώς, η διαδικασία όσο αβάσιμη και αστεία μπορεί να φαίνεται, έχει συγκεκριμένο κόστος. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα:

"Εξουσιοδοτούμε κάποιον να κάνει αυτός τις ενέργειες για λογαριασμό μας (συνήθως είναι το άτομο που συγκεντρώνει τα στοιχεία). Ενδεικτικό κόστος για κάθε άτομο αν συμμετέχει σε λίστα με πολλά άτομα, είναι 20 ευρώ έκαστος για να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή προς 20+ κατευθύνσεις, των φωτοτυπιών, των μεταφράσεων για έντυπα που απευθύνονται εκτός Ελλάδος, όπως και για την πληρωμή των ανθρώπων που κάνουν τις γραφειοκρατικές εργασίες".

Δίδονται, ωστόσο, οδηγίες για όσους θέλουν να καταθέσουν μόνοι τους τα έγγραφα:

"Θα πρέπει να ανακαλέσετε όλους τους αντιπροσώπους σας Βουλευτές , Κυβέρνηση, Δικαστική Λειτουργία, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Περιφέρειες και όλους τους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας. Στην συνέχεια να ενημερώσετε τα Ηνωμένα Έθνη ,το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και όπου αλλού χρειάζεται.

Επίσης θα αναλάβετε στο ολόκληρο το κόστος των επιδόσεων με δικαστικό επιμελητή".

Έχει αργήσει η εισαγγελία να αρχίσει να ψάχνει αυτούς που κρύβονται από πίσω και να αρχίσει να τους καλεί έναν, έναν γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για περίεργη οργάνωση που μόνο κακό κάνει στην κοινωνία και μπορεί να θεωρηθεί και εγκληματική οργάνωση.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου