Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ούτε ο Τσίπρας που είναι φαιδρός δεν ζήτησε παραιτήσεις, η Φώφη βιάστηκε κάνοντας μικροπολιτική

 



Κολλημένη στο παρελθόν η Φώφη δεν μπορεί να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, και κοντράρεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος είναι ο χειρότερος!!

Δέν έχει γίνει ο απολογισμός, δεν έχει ακούσει καλά τον πρωθυπουργό της χώρας, δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ειλικρινή συγνώμη από ένα σοβαρό πολιτικό, δεν περίμενε την συνέντευξη τύπο του Χαρδαλιά, αλλά βιάστηκε να κάνει μικροπολιτική αποδεικνύοντας το πόσο ακατάλληλη είναι να ηγείται του ΚΙΝΑΛ.

Τι είναι πιο εύκολο για να μην κουράζεται να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί; Να ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Διαφορετικά, επισημαίνει, «η συγνώμη του Πρωθυπουργού είναι προσχηματική και για λόγους επικοινωνίας» το έβγαλε το πόρισμα η ίδια.

Δεν θα αναφερθούμε σε όσα είπε γιατί μας θυμίζει το παρελθόν, κατάφερε να ξεπεράσει και τον Τσίπρας σε λαικισμό και δεν έχει νόημα ούτε να την παρακολουθείς πλέον, ευχόμαστε οι συνυποψήφιοι της να είναι συγκεκριμένοι στις δηλώσεις τους, με ήθος πολιτικού όχι κολημμένου στο παρελθόν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου