Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ετοιμαστείτε για δηλώσεις του φαιδρού Τσίπρα - Ετοιμαστείτε να λουστείτε χυδαιότητες ενός ανήθικου

 


Ο Αλέξης Τσίπρας, σοκαρίστηκε με το χθεσινό συγνώμη του Πρωθυπουργού, γιατί είναι μια λέξη που δεν την πιστεύει, δεν την έχει ξεστομίσει ποτέ, και ετοιμάζεται μαζί με την Κουμουνδούρου για ρεσιτάλ χυδαιότητας και φαιδρότητας, ώστε να απαξιώσει το συγνώμη.

Για πάμε λοιπόν.....

Πώς να μην είμαστε υπέρ της κυβέρνησης, ναι έφτιαξε και έστησε από το μηδέν την αντίδραση του μηχανισμού και την  πολιτική προστασία και για όσα λάθη έγιναν που δεν κόστισαν ανθρώπινες ζωές θα αποδωθούν ευθύνες και θα βελτιωθεί ο κρατικός μηχανισμός ακόμα περισσότερο.

Όσοι υποτιμητικά απαξιώνουν  ως  «επιτελικό κράτος Μητσοτάκη», είναι γελοίοι, αυτή είναι η δουλειά τους, δύο χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν ένα ικανό πρωθυπουργό και μια ικανή κυβέρνηση.

Δύο χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πολεμάει ασύμμετρες και πρωτόγνωρες απειλές, που εάν είχαν σκάσει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαν μπεί από τον Έβρο οι Τούρκοι μαζί με τους λαθρομετανάστες καταλαμβάνοντας την Θράκη,  και θα μετράγαμε πολλές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, που θα την κυνήγαγε ο Πολάκης με αλόη βέρα και οποιοπαθητικά φάρμακα, κρύβοντας ακόμα και τον πραγματικό αριθμό των νεκρών από την πανδημία.

Πόσες μάχες έδωσε αυτή η κυβέρνηση και κερδήθηκαν; Πολλές και αυτό το εκτιμά κάθε Έλληνας πολίτης που αισθάνεται εμπιστοσύνη.

Το 112 που μας ειδοποιεί για τον πιθανό κίνδυνο είναι επίτευγμα του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη και φτιάχτηκε σε χρόνο μηδέν, αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει ούτε μία ανθρώπινη ζωή.

Ο Μητσοτάκης έχει σθένος και ψυχραιμία ηγέτη, το χθεσινό συγνώμη δεν έχει ειπωθεί ποτέ από κανένα πολιτικό ηγέτη. Συγνώμη δεν έχει πει ακόμα ο μεγαλύτερο πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας που η ανικανότητα της κυβέρνησης του είχε ώς αποτέλεσμα 102 νεκρούς μόνο στο Μάτι, και για να μην πει συγνώμη τα φόρτωσε όλα στους νεκρούς και στις αυθαιρεσίες των κατοικιών τους.

Αυτό που ζήσαμε είναι όλεθρος ανυπολόγιστος; Ναι. Διαχειρίσιμος; Φυσικά και είναι διαχειρίσιμος, και θα πρέπει το κράτος να δείξει πόσο σοβαρό είναι αποκαθιστώντας τις ζημιές των ανθρώπων, και τα δάση που κάηκαν με άμεσες ενέργειες.

Οπότε ΝΑΙ στο επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη και αυτό το ΝΑΙ το λέει η πλειοψηφία των πολιτών.

Δε γίνεται να ισοβαθμήσει ο σημερινός όλεθρος με εκείνη την τραγωδία, στο Μάτι, ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας άρχισε χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής αμέσως την κριτική, χωρίς να σκέφτεται ότι χρεώθηκε δια βίου, ως πρωθυπουργός και συλλογικά η κυβέρνησή του την τραγωδία στο Μάτι, όχι ότι δεν απέτρεψε τη φωτιά, ότι δεν προστάτεψε τους ανθρώπους και είχαμε τόσους νεκρούς, σε μια μικρή φωτιά.

Το πλέον ανήθικο είναι ότι έστησαν σώου, έλεγαν ψέματα, εξαπατούσαν τους πάντες για να θάψουν ολιγωρίες και ευθύνες και μάθαμε το έγκλημα τους από τα δικόγραφα, τα ηχητικά ντοκουμέντα των ντροπιαστικών απειλών του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής στον εμπειρογνώμονα που έψαχνε τα πως και τα γιατί.

Το Μάτι θα είναι για πάντα το μαύρο μνημείο της πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα και το ότι δεν έχει ζητήσει συγνώμη δείχνει το πόσο φαιδρός και ανήθικος άνθρωπος είναι, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα μάθημα. Γιαυτό έχει απαξιωθεί και από τον Ελληνικό λαό, και όποτε βγαίνει να κάνει δηλώσεις εξαγριώνει περισσότερο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου