Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ορίσει εκπρόσωπο στη Διακομματική για την Πολιτική Προστασία αν και του ζητήθηκε


 

Σε μια προσωπική αναφορά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σημείωσε ότι τα ζητήματα πολιτικής προστασίας χρειάζονται συνεργασία.

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι τα ζητήματα αυτά δεν είναι ζητήματα μικροπολιτικής. Δεν είναι ζητήματα μικροκομματικά. Είναι ζητήματα που χρειάζεται συνεργασία. Είναι πατριωτικό το καθήκον της συνεργασίας για τα θέματα αυτά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς ενώ στη συνέχεια εστίασε στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για την Πολιτική Προστασία και σε σχετική επιστολή που είχε σταλεί στον Αλέξη Τσίπρα.

«Λυπάμαι και χωρίς να έχω οποιαδήποτε διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά εάν πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον, από τις 7 Ιουλίου που έχουμε αποστείλει επιστολές στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τον ορισμό Εκπροσώπων στη Διακομματική επιτροπή Συναντίληψης και Συνεργασίας για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ορίσει. Γιατί μέχρι χθες δεν είχε ορίσει ακόμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Τσίπρας είπε ότι δεν κατέστη δυνατή η ενημέρωση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Χαρδαλιά, καθώς το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, όπως είπε ο ίδιος αλλά το θέμα είναι ποιος τον πιστεύει.

Μάλλον είχε άλλα σχέδια ο ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτιές!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου