Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Κάτοικος από το Μάτι γράφει για τη σημασία των εκκενώσεων - Χαστούκι σε Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ

 


Τόσες πυρκαγιές σε μεγάλη έκταση, τόσοι εμπρησμοί, και δεν έχουμε θρηνήσει ούτε ένα νεκρό από πυρκαγιά εκτός τους ήρωα εθελοντή πυροσβέστη που άφησε την ζωή του σε ώρα καθήκοντος χτυπώντας από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

Ο στόχος της κυβέρνησης και της Πολιτικής Προστασίας, είναι να μην υπάρξει θύμα, και οι πάμπολλες οργανωμένες και στοχευμένες εκκενώσεις οικισμών, λειτούργησαν υποδειγματικά μέχρι στιγμής, χωρίς πανικό και έγκαιρα.

Η φωτογράφος και μόνιμη κάτοικο του Ματιού, Μαρία Κουτρουμπή, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, απευθυνόμενη σε όσους «γράφουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι» σχετικά με τις εκκενώσεις και να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τις απαξιώνουν, ξεχνώντας εύκολα το έγκλημα που διέπραξαν, κοροιδεύοντας την κυβέρνηση.

Δείτε την ανάρτηση:

«Αν έψαχνες τη μητέρα σου μέρες και έκλαιγες από πάνω της χωρίς να το καταλάβεις, γιατί είχε τη μορφή κούτσουρου, αν έβλεπες το δέρμα των γειτόνων σου να λιώνει από το θερμικό φορτίο, αν είχες δει αγκαλιασμένα απανθρακωμένα παιδιά, αν έδινες DNA για να δεις αν είναι ο άνθρωπος σου μέσα στη σακούλα, αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες τη σημασία της εκκένωσης. Μη γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, σας διαβάζουν και Ματιώτες», έγραψε χαρακτηριστικά.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου