Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Προκαλεί ο θρασύτατος Τσίπρας και ρωτάει πότε θα τελειώνει η φωτιά στην Εύβοια


 

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας που δικαιούται να ομιλεί συνεχίζει να κάνει κριτική στην κυβέρνηση που παλεύει με όλους σε όλα τα μέτωπα που έχουν βάλει φωτιές.

Αντί να ψάξει τους συντρόφους ρωτώντας, ποιος και γιατί, και εάν, και εφόσον, εμπλέκεται κάποιος σε αυτούς τους εμπρησμούς και ποιοι είναι οι συλληφθέντες εμπρηστές και εάν έχουν σχέση με το κόμμα; Τι δουλειά είχαν οι σύντροφοι αναρχικοί που προπηλάκισαν πυροσβέστες; Τι δουλειά είχαν οι 15 σύντροφοι που κτύπησαν και λήστεψαν συνεργείο του OPEN; Ποιος σύντροφος έβαλε τους Αφγανούς συντρόφους να βάλουν φωτιά σε πεδίο του Άρεως και Άλσος Φινοπούλου; Που ήταν η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε η φωτιά στην Εύβοια και έκαναν κάμπινγκ στις Ροβιές όπου ξεκίνησε και η φωτιά στην Εύβοια; Να ρωτήσει να μάθει να βοηθήσει στην έρευνα και την τιμωρία των υπευθύνων αυτουργών και ηθικών αυτουργών αλλά κάνει τον αδιάφορο και δήθεν αγανακτισμένο και κάνει κριτική.

Κριτική και ερωτήματα στην κυβέρνηση για τη φωτιά στη βόρεια Εύβοια με θράσος απευθύνει μέσω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χωρίς να ντρέπεται.

Ο φαιδρός σημειώνει χαρακτηριστικά και κοροιδεύει τις εκκενώσεις που ο ίδιος δεν φρόντισε να κάνει στο Μάτι και έχει χρεωθεί με την ανικανότητα του 102 ανθρώπινες ψυχές :

«Για 6η συνεχόμενη μέρα η Βόρεια Εύβοια καίγεται. Αυτοδιοίκηση & πολίτες κραυγάζουν ότι είναι απελπιστικά μόνοι, δεν επιχειρούν επαρκείς εναέριες και χερσαίες δυνάμεις & μοναδική μέριμνα οι εκκενώσεις. Υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης; ΩΣ ΠΟΤΕ θα συνεχίζεται αυτό το δράμα;»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου