Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Χυδαίος Ερντογάν: «Θα γ@@@ τις μάνες του ΝΑΤΟ, της Ευρώπης και του Ισραήλ»

 


Τα τελευταία χρόνια ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αδιάκοπες προσπάθειες να εκπληρώσει μια μυστική υπόσχεση που έκανε στον στενό του κύκλο πριν από μια δεκαετία, η οποία ήταν να διαταράξει τη συμμαχία του ΝΑΤΟ όταν θα είχε την ευκαιρία, σημειώνει σε άρθρο του στον ιστότοπο Nordic Monitor ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Λίγες μέρες πριν την επικείμενη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, τα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το Nordic Monitor αποδεικνύουν πως ο Πρόεδρος Ερντογάν έχει εκπληρώσει σε κάποιο βαθμό την υπόσχεσή του.

Η υπόσχεση του Ερντογάν αποκαλύφθηκε το 2011 από Τούρκους ανακριτές που διερευνούσαν τη διείσδυση στην Τουρκία δικτύου της επίλεκτης ομάδας των Φρουρών της Επανάστασης, της περίφημης Quds.

«Όταν θα έχω μια ευκαιρία, ξέρω τι να κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Θα γ@@@σω τις μητέρες τους. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκράτες όσο και το Ισραήλ», είπε ο Ερντογάν, που τότε ήταν ακόμη πρωθυπουργός μιλώντας σε πιστούς βουλευτές του.

Δείτε τις λεπτομέρειες και τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, 

στο OnAlert.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου