Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ούτε μία κότα στην παραλία δεν βοήθησε την κοπέλα από την μανία των Πακιστανών

 


Μάλλον όσοι κάνουν μπάνιο στην συγκεκριμένη παραλία της Αγίας Μαρίνας, που έγινε η επίθεση στην κοπέλα από έξι Πακιστανούς, δεν είναι γνήσιοι Έλληνες, είναι αλληλέγγυοι Συριζαίοι, η είναι όλοι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν προστάτεψε κάποιος την κοπέλα από τους παράνομους λαθρομετανάστες κακοποιούς Πακιστανούς. 

Βλέποντας τους δύο από τους έξι Πακιστανούς σήμερα στα δικαστήρια, είδαμε δύο δείγματα "άντρα" που εάν υπήρχαν κάποιοι άντρες στην παραλία θα είχαν σώσει την κοπέλα και θα είχαν δεσμεύσει τους Πακιστανούς μέχρι να έρθει η αστυνομία και ο άντρας της.

Σύμφωνα με καταγγελία της κοπέλας ενώ η παραλία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί ήταν γεμάτη κόσμο, κανένας "άντρας" δεν βοήθησε την κοπέλα την ώρα της επίθεσης από τους Πακιστανούς στην προσπάθεια τους να την βιάσουν.

"Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή" είπε η κοπέλα αβοήθητη.

"Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας".

Εάν δεν ήταν ο άντρας της να επιστρέψει την κατάλληλη στιγμή να τα βάλει με έξι Πακιστανούς κακοποιούς, όπου έτρεξαν να εξαφανιστούν δεν θα είχε γλιτώσει η κοπέλα.

Η απορία μας είναι εάν ήταν η παραλία γεμάτη γυναίκες και δεν υπήρχε ούτε ένας άντρας;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου