Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Μόνο ηλίθιοι και συνειδητά κακοποιοί πανηγυρίζουν επειδή τους παραπέμπουν να δικαστούν

 


Δεν υπάρχει προηγούμενο πολιτικού, να βρίσκεται προ της παραπομπής του στο Ειδικό Δικαστήριο, να του ασκείται ποινική δίωξη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και να μιλάει για «μέρα δικαίωσης» και να πανηγυρίζει εξοργίζοντας τους πολίτες που τον ακούν.

Τους πανηγυρισμούς του Νίκου Παππά που έδειξε ακόμα και σήμερα, ότι απέχει σοβαρότητας και αυτό που τον διακρίνει είναι η προκλητικότητα, ακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας που ξεφτιλίστηκε και προκάλεσε το κοινό αίσθημα ακόμα μία φορά.

Το ότι ασκήθηκε δίωξη στον πιο στενό του συνεργάτη για παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και «δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για το αδίκημα της δωροληψίας» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι νίκη και δικαίωση, και με θράσος πανηγυρίζει.

Ο Νίκος Παππάς στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα με τις ψήφους της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο, και οι χθεσινοί πανηγυρισμοί Τσίπρα, Παππά και ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η Προανακριτική αποφάσισε την παραπομπή του, είναι πέρα πάσης λογικής και σοβαρότητας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα μόνο οργή στην κοινωνία προκάλεσε δείχνοντας την αναισθησία και την επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου : «Ανθρακες ο θησαυρός. Η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν. Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για τον Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η Δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι».

Μόνο εάν είσαι συνειδητά κακοποιός η δεν έχεις ακούσει το πόρισμα κάνεις τέτοια δήλωση όπως ο Νίκος Παππάς : «Είναι μια ημέρα δικαίωσης. Μέσα σε μόλις 2,5 μήνες και για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία, η πλειοψηφία μιας Προανακριτικής Επιτροπής, οι ίδιοι οι κατήγοροι ανακαλούν τον πυρήνα του κατηγορητηρίου. Ηρθαν, προφανώς, σε σφοδρή σύγκρουση με τα γεγονότα και την πραγματικότητα και έκαναν όπισθεν ολοταχώς».

Οι πανηγυρισμοί των κ.κ. Παππά και Τσίπρα βασίζονται στο ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της δωροδοκίας, το αδίκημα παράβασης καθήκοντος δεν τους ενδιαφέρει γιατί όλη την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μια παράβαση τους Συντάγματος και παράβαση καθήκοντος ήταν.

H Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς της συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ :  «Ο κ. Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα ο κ. Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του», αναφέρει χαρακτηριστικά, και καταλήγει για τον κ. Τσίπρα: «Καλύπτει τον “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ. Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του».

Το αποδεικτικό υλικό για τις πράξεις και παραλείψεις του κ. Παππά είναι ξεκάθαρο και μόνο όποιος έχει διαπράξει το έγκλημα και οι συνεργοί του δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Τα στοιχεία για την εμπλοκή του στο στήσιμο των τηλεοπτικών αδειών και την παράβαση των καθηκόντων του είναι ακλόνητα. Πανηγυρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αυτή τη στιγμή γίνεται πρόταση άσκησης ποινικής δίωξης για παράβαση καθηκόντων ενός υπουργού που έστησε ένα διαγωνισμό για να γίνει το ΣΥΡΙΖΑ τσάνελ. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου