Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Προκλητικοί ακροαριστεροί καταληψίες πήγαν να ξανά καταλάβουν το Θέατρο Εμπρός

 


Στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη από ακροαριστερούς αντιεξουσιαστές έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Τετάρτη με τον χώρο να εκκενώνεται και εν συνεχεία να σφραγίζεται μέχρι να παραδοθεί στον δήμο για εκδηλώσεις. 

Πόρτες και παράθυρα χτίστηκαν καθώς συνεργεία τοποθέτησαν τσιμεντόλιθους ώστε να σφραγίσουν το κτήριο για μην ξανά μπούν μέσα περιθωριακά άτομα και ακροαριστεροί του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το Σαββατοκύριακο ακροαριστεροί έσπασαν τους πρόχειρους τοίχους που είχαν ανεγερθεί και ανακατέλαβαν το κτήριο. 

Σήμερα το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν και πάλι στο σημείο μαζί με συνεργείο ώστε να τοποθετήσει λαμαρίνες στις εισόδους.

Ο ακροαριστερός της Κουμουνδούρου Νάσος Ηλιόπουλος προκαλώντας περισσότερο, στέκεται δίπλα στους ακροαριστερούς καταληψίες και μάλιστα καταθέτει και μήνυση γιατί τοποθετούνται λαμαρίνες. Όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν κατέθετε μήνυση σε κανένα σύντροφο που είχαν κάνει το κτίριο χωματερή και έκτρωμα.

Ο Ηλιόπουλος έγραψε :

"Αυτή τη στιγμή σφραγίζουν ξανά το Θέατρο εμπρός.

Με λαμαρίνες!

Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει. 

Ο πολιτισμός και η ζωή θα νικήσουν!

ΥΓ. Για άλλη μια φορά ζούμε τον βανδαλισμό ενός μνημείου αρχιτεκτονικής μνήμης της πόλης χωρίς καμία άδεια από την υπηρεσία νεώτερων μνημείων."

Παρακάτω οι φωτογραφίες από τον βανδαλισμό που έχουν υποστεί οι εξωτερικοί τόσα χρόνια το κτίριο από τους συντρόφους του Ηλιόπουλου και οι εσωτερικοί χώροι είναι σε χειρότερη κατάσταση:




app-facebook
Νάσος Ηλιόπουλος
7 ώρες πριν

Αυτή τη στιγμή σφραγίζουν ξανά το Θέατρο εμπρός.
Με λαμαρίνες!
Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.
Ο πολιτισμός και η ζωή θα νικήσουν!

...Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου