Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νέο σώου Φουρθιώτη που έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να νοσηλευθεί στο Δρομοκαΐτειο


Εχθές Κυριακή, ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού Μένιος Φουρθιώτης είχε καταφέρει με τους ισχυρισμούς του να προκαλέσει ανησυχία στο σωφρονιστικό κατάστημα, που έκρινε απαραίτητη τη μετάβαση του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, δεν κατάφερε με το κόλπο του να του περάσει μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, όπου δεν είχε τίποτα επέστρεψε στις φυλακές.

Οι γιατροί έκριναν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα ψυχιατρικής φύσεως, γι' αυτό και τον έστειλαν πίσω στις φυλακές. Το σίγουρο είναι πως, για να πείσει τους αστυνομικούς να τον φέρουν στο Δρομοκαΐτειο, κάτι έκανε, κάτι τους είπε, κάτι είχε στήσει καλά για να ανησυχήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αλλιώς δεν θα τον μετέφεραν με το παραμικρό. 

Ο Φουρθιώτης πήγε στην εφημερία γύρω στις 12:30 με 13:00 και περίμενε μέχρι τις 14:00, για να τον δουν οι γιατροί του νοσοκομείου. Τον συνόδευαν τέσσερις αστυνομικοί και κάποια στιγμή τους ζήτησε νερό. Του έφεραν, αλλά επειδή ήταν από τον ψύκτη, τους είπε “πίνω μόνο εμφιαλωμένο”. 

Στη συνέχεια τον είδαν οι γιατροί και κατάλαβαν αμέσως πως δεν χρήζει εισαγωγής. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί τους εξετάζουν μέσα από ερωτήσεις που τους κάνουν αν έχουν τάση αυτοκτονίας κι άλλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ο Φουρθιώτης τι ισχυρίστηκε, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν. Εκείνος θα προτιμούσε να νοσηλευτεί βέβαια εκεί και να μην επιστρέψει στο κελί του, όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου