Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Παππάς - Ηλιόπουλος - ΑΥΓΗ, έστησαν fake news για τα λεωφορεία και ξεφτιλίστηκαν

 


Είναι τραγική η κατάντια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίζονται καθημερινά προσπαθώντας να κάνουν αντιπολίτευση με fake news.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι είναι αποτυχημένοι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πράγματα, που ήταν ανίκανοι οι ίδιοι να κάνουν.

Η συνταγή για να πετάξουν λάσπη είναι να στήνουν fake news αδιαφορώντας εάν θα αποκαλυφθεί η αθλιότητα τους.

Σε διασπορά fake news προχώρησε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, που πραγματοποίησε εχθές το πρωί για να στήσει το σώου.

Έκανε μία βόλτα στον χώρο και χυδαία άρχισε να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέλαβε 40 μεταχειρισμένα λεωφορεία από τα οποία κανένα δεν εκτελεί δρομολόγια, καθώς η πλειονότητα παρουσιάζει βλάβες.

Μόλις άκουσαν το fake news εργαζόμενοι και ο Υπουργός κ. Καραμανλής τον διέψευσαν αμέσως.

 Το ψέμα του Νίκου Παππά :


Το ψέμα Παππά συνεχίστηκε και με ανάρτηση του στο facebook ξεφτιλίζοντας τον ίδιο περισσότερο.

Το επιτελικό μπάχαλο Μητσοτάκη και Καραμανλή στα ΜΜΜ, επιχειρήθηκε να καλυφθεί με επικοινωνιακό σόου. 

❗️Παρέλαβαν 40 μεταχειρισμένα λεωφορεία, με τα περισσότερα να έχουν πάνω από 500 χιλιάδες χλμ. 

❗️Κανένα από τα οχήματα του αμαξοστασίου της Πέτρου Ράλλη δεν εκτελεί δρομολόγια, καθώς η πλειονότητα παρουσιάζει βλάβες.

❗️Οι ανάγκες για ανοιγόμενα παράθυρα έχουν καλυφθεί με πρόχειρες και ανεπαρκείς πατέντες. 

❗️Το κόστος ενοικίασης των μεταχειρισμένων λεωφορείων είναι λίγο μικρότερο από το κόστος αγοράς νέων.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι να κομπάζουν.

Νίκος Παππάς
23 ώρες πριν

Το επιτελικό μπάχαλο Μητσοτάκη και Καραμανλή στα ΜΜΜ, επιχειρήθηκε να καλυφθεί με επικοινωνιακό σόου.

❗️Παρέλαβαν 40 μεταχειρισμένα λεωφορεία, με τα περισσότερα να έχουν πάνω από 500 χιλιάδες χλμ.

❗️Κανένα από τα οχήματα του αμαξοστασίου της Πέτρου Ράλλη δεν εκτελεί δρομολόγια, καθώς η πλειονότητα παρουσιάζει βλάβες.

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
1,1 χιλ.
48
249


Αργότερα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας ΑΧ. Καραμανλής, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι δεν έχουν παρουσιαστεί βλάβες στα λεωφορεία και ότι από τα 40 λεωφορεία που παρελήφθησαν, κυκλοφόρησαν την Παρασκευή κανονικά τα 37.

Και παράλληλα έκανε ανάρτηση και στο twitter :

Ο κ.Παππάς «ξέχασε» να δείξει την άλλη πόρτα του ίδιου λεωφορείου, που έχει φυσικά ράμπα. Παραπλανά τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Διαδίδει fake news ότι δήθεν δεν μπορούν να μπουν στα νέα λεωφορεία. Δεν σέβεται ούτε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Όμως υπάρχουν και όρια στην πολιτική απάτη!
Image


Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο του Ρέντη αλλά και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, με επικεφαλής τον Κ. Σιορίκη, διαβεβαίωσαν ότι από τα 40 λεωφορεία τα οποία εντάχθηκαν στον στόλο του ΟΣΥ, μόνον έξι δεν ξεκίνησαν το πρωί και θα μπουν τώρα το μεσημέρι σε «γραμμές» λόγω κάποιου τεχνικού ζητήματος στα φωτοκύτταρα της τρίτης πόρτας.

«Αυτά είναι λεπτομέρειες και διορθώνονται» λένε και συνεχίζουν αναφορικά με τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την κατάσταση των οχημάτων και το κόστος των παραληφθέντων:

«Στα 4,5 χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάτησε κανείς το πόδι του εδώ κάτω στα αμαξοστάσια να δουν την κατάσταση και να βοηθήσουν. Τους έφταιξαν τώρα τα λεωφορεία που ενοικιάστηκαν με leasing και τα συνολικά 300 που θα μας στείλουν για να εξυπηρετούμε τον κόσμο;».

Έκτός από τον Νίκο Παππά, ο άρχοντας των fake news Νάσος Ηλιόπουλος και η εφημερίδα της αριστεράς και των fake news «Αυγή», εκτόξευσαν κατηγορίες για δήθεν βλάβες, χωρίς όμως να συμφωνούν στον αριθμό των λεωφορείων που τελικά δεν τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για 9 λεωφορεία τα οποία δεν κυκλοφόρησαν, ενώ η «Αυγή» για 23.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στο facebook: 

Νάσος Ηλιόπουλος
20 ώρες πριν

Εδώ και ένα χρόνο οι επιστήμονες φωνάζουν ότι τα μέσα μεταφοράς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης της πανδημίας.

Εδώ και ένα χρόνο οι εργαζόμενοι στοιβάζονται στα μέσα μεταφοράς.

Ένα χρόνο μετά η κυβέρνηση με 50 εκ νοικιάζει μεταχειρισμένα λεωφορεία, τη στιγμή που με 60 εκ. θα μπορούσε να αγοράσει τον ίδιο αριθμό νέων λεωφορείων. 

...Δείτε περισσότερα
755
1
103


Το δημοσίευμα της «Αυγής»: 


Επιπλέον, σύμφωνα με την «Αυγή» οι εργαζόμενοι του αμαξοστασίου ενημέρωσαν τον Ν. Παππά πως συνολικά από τα 40 λεωφορεία που νοίκιασε το υπ. Μεταφορών, σε δρομολόγια μπήκαν μόνο τα 27 αφού όλα τα υπόλοιπα 23 παρουσίασαν βλάβη, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς 27+23 κάνει 50, ενώ ο συνολικός αριθμός των λεωφορείων είναι 40.


Λίγο αργότερα η εφημερίδα άλλαξε τους αριθμούς ώστε το αποτέλεσμα της πράξης να βγαίνει σωστό.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ζητά να προσληφθούν οδηγοί λεωφορείων, ως κυβέρνηση όμως προσέλαβε DJ

Ο αρμόδιος τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς καθώς και άλλα επιφανή στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν συνεχώς από την κυβέρνηση την αγορά νέων λεωφορείων και την πρόσληψη οδηγών ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες.

Το 2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προβεί στην πρόσληψη ειδικής συμβούλου, η οποία είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να επιλέγει από την 1η Οκτωβρίου 2016 εώς τις 31 Δεκεμβρίου 2016 τη μουσική, κλασική ή έντεχη, στο μετρό, στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν αγόρασαν ούτε ένα λεωφορείο και διόρισαν το βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ως DJ για να επιλέγει τί είδους μουσική θα ακούγεται στο μετρό, στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ, κατηγορούν την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κατά τη μετακίνησή τους με τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Δείτε το video:



Με πληροφορίες απο την omadaalithias.gr.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου