Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Συνεχίζουν τα fake news οι Συριζαίοι με πρώτο νούμερο τον Παύλο Πολάκη

 


Δεν βάζουν μυαλό και μετά ψάχνονται στις δημοσκοπήσεις γιατί περνάει ο κανένας τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης γνωστός για τα fake news, έστησε κανούργιο για να παραπλανήσει και να παραπληροφορήσει τους πολίτες.

Τέτοιο ψέμα μόνο εάν είσαι χαζός, η Συριζαίος μπορείς να το φας, και ο Πολάκης υποστήριξε ότι οι συσκευασίες των 25 self test είναι αντίθετες με τις απαιτήσεις της σύμβασης, ενώ θα έπρεπε να δίνονται μεμονωμένα.

Ο Πολάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook, fake δημοσίευση του Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με την οποία τα σετ των 25 self test βρίσκονται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις της σύμβασης και θα έπρεπε τα τεστ να διανείμονται μεμονωμένα.

Το fake news που προσπάθησε να περάσει ο Παύλος Πολάκης :


Παυλος Πολακης
21 ώρες πριν

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Κωστα Βαξεβάνη :
Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας τώρα
1. Έφεραν rapid test, τα οποία βάφτισαν self test...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "P.G. Papanikolaou @PGPapanikolaou Δηλαδή τελικά τα περίφημα self tests ήταν τα γνωστά Ag rapid tests που έχουμε στα νοσοκομεία από πέρσι σε σε συσκευασίες των 25 τμχ και με οδηγίες "αυστηρά για χρήση μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό σε μονάδες υγείας"; Μεγάλη πετυχεσιά παιδιά, μπράβο. 12:15 07 Απρ 21 Twitter Web App" από το Twitter
1,6 χιλ.
88
490

 

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει όπως αποκάλυψε η , omadaalithias.gr καθώς όπως αναγράφεται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος στις τεχνικές προδιαγραφές:  "Τα test να παρέχονται είτε σε ατομική είτε σε συσκευασία περισσότερων τεμαχίων ώστε να είναι επιδεκτικά ατομικής διανομής (πχ χωρίς να είναι αναγκαίος ο διαμοιρασμός διαλυμάτων από τον χρήστη)."


Οι συσκευασίες των  25 self test της Roche:


Παράλληλα ο Πολάκης που αναρωτιώμαστε τι είδους γιατρός είναι; Υποστήριξε ότι τα τεστ που ήρθαν είναι rapid τα οποία "βαφτίστηκαν" self test, επειδή και τα δύο βγαίνουν σε σετ των 25 τεμαχίων και δίνουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με το ότι "η κυβέρνηση έφερε rapid test, τα οποία βάφτισε self test", όπως υποστήριξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είναι και αυτό άλλο ένα fake new. 

Αν παρατηρήσει κάποιος τις δύο συσκευασίες, υπάρχει μια σημαντική διαφορα με τη λέξη “nasal” που δηλώνει πως η δειγματοληψία γίνεται χαμηλά στη μύτη κι οχι βαθιά όπως τα rapid tests που κάνουν τα διαγνωστικά κέντρα και τα νοσοκομεία. Τα δυο κουτιά έχουν και λίγο διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικές οδηγίες.


 Τα Rapid Tests που χρησιμοποιούν στα διαγνωστικά κέντρα και στα νοσοκομεία: 


Τα self tests που θα γίνονται από τους πολίτες:






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου