Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Γελάει πάλι ο κόσμος με την Ραλλία Χριστίδου που έψαχνε πινακίδα με την Μενδώνη

 


Γελάει ο κόσμος με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τα δημοσιεύματα περί πινακίδων με το όνομα της Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη αποφάσισε να πάει η ίδια στο σημείο χωρίς να ντρέπεται για να κάνει αυτοψία.

Αυτό που διαπίστωσε, ήταν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία την οποία έστησαν όπως πάντα από την Κουμουνδούρου για να σπιλώσουν κυβερνητικά στελέχη, και είχε αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί η πρώην αποτυχημένη τραγουδίστρια χωρίς νόημα.

Εκτός το ότι φαίνεται ότι ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ακρόπολη, έχει το θράσος να κάνει και κριτική αδιαφορώντας ότι τα έργα που γίνονται, αφορούν τα άτομα με ειδικές ικανότητες που και πρέπει όλοι να έχουμε πρόσβαση σε κάτι τόσο σπουδαίο.

Αφού δεν βρήκε τίποτα από πινακίδες, έπρεπε κάτι να πει για να πιστοποιήσει την ύπαρξη της, και βρήκε να αναφερθεί στην ράμπα για τα ΑΜΕΑ που την χαρακτήρισε η ανίδεη απλά τσιμέντο.

Η ανάρτηση τους νούμερου του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου :

Στη σημερινή αυτοψία που κάναμε στην Ακρόπολη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε από κοντά τα τσιμεντένια «έργα» του Υπουργείου και ενημερωθήκαμε από ειδικούς.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι ακριβώς η χρήση του τσιμεντένιου διαδρόμου και γιατί να είναι μόνιμος. Γιατί, δηλαδή να γίνει μια ακαλαίσθητη παρέμβαση στο τοπίο -όχι στο οποιοδήποτε τοπίο αλλά σε εκείνο της Ακρόπολης, ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς- χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση και στοιχειώδη κοινωνική συναίνεση.

Το μνημείο αυτό μας αφορά όλους και όλες, ως πολίτες του κόσμου και ως Ελληνίδες και Έλληνες. Η όψη του χώρου έπρεπε να παραμείνει όσο γίνεται πιο ανέπαφη, πιο ατόφια. Κανείς έως τώρα κυβερνητικός παράγων δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει γιατί ήταν απαραίτητη η λύση του τσιμέντου. Όσο για την αισθητική του εγχειρήματος, δε χρειάζονται επιχειρήματα. Μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε

Μαζί με την Ραλλία Χριστίδου ήταν και άλλα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα κυνηγόσκυλα που προσπαθούσαν να βρουν πινακίδες με το όνομα της Μενδώνη.


Γιάννης Μουζάλας, Πάνος Σκουρολιάκος, Σία Αναγνωστοπούλου, Τάσος Τανούλας, Κώστας Μάρκου, Κυριάκος Κατζουράκης, Καλλιόπη Βέττα, Τάσης Παπαϊωάννου, Ραλλία Χρηστίδου



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου