Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ακροαριστεροί κακοποιοί τοποθέτησαν απειλητικές αφίσες και συνθήματα κατά καθηγήτριας του ΑΠΘ


 

Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια, και όλοι περιμένουν την πανεπιστημιακή αστυνομία για να δώσει ένα τέλος στους ακροαριστερούς κακοποιούς που τα λυμαίνονται ακόμα.



Επίθεση σε βάρος της καταγγέλλει η Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, κ. Νιόβη Παυλίδου, καθώς "εξωπανεπιστημιακοί" ακροαριστεροί κακοποιοί, εισέβαλαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έγραψαν απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον της σε τοίχους.




Η ανάρτηση της καθηγήτριας:

Το τελευταίο μίλι είναι βαρύ και επίπονο! Παρόλο που ζήσαμε πολλά στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με ξάφνιασε. Έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, και οι τοποθετήσεις μου γύρω από τα πανεπιστημιακά είναι λιγοστές και ψύχραιμες. Χαίρομαι που στο ΑΠΘ διατηρήσαμε γενικά καλό επίπεδο σπουδών μέσα σε αυτό το περιβάλλον, και πιστεύω ότι οι φοιτητές μας το καταλαβαίνουν.

Όσο για τους "εξωπανεπιστημιακούς" παράγοντες, αυτοί είναι πραγματικά ζήτημα της πολιτείας, όχι δικό μας. Αξίζει στη νεολαία μας μια καλή ποιότητα σπουδών! Και πρέπει να την εξασφαλίσουμε ως κοινωνία.


Niovi Pavlidou
22 ώρες πριν

Το τελευταίο μίλι είναι βαρύ και επίπονο!
Παρόλο που ζήσαμε πολλά στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με ξάφνιασε.
Έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, και οι τοποθετήσεις μου γύρω από τα πανεπιστημιακά είναι λιγοστές και ψύχραιμες.
Χαίρομαι που στο ΑΠΘ διατηρήσαμε γενικά καλό επίπεδο σπουδών μέσα σε αυτό το περιβάλλον, και πιστεύω ότι οι φοιτητές μας το καταλαβαίνουν.
Όσο για τους «εξωπανεπιστημιακούς» παράγοντες, αυτοί είναι ...

See More
May be an image of indoor
May be an image of 2 people and text
May be an image of text
No photo description available.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου