Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ομολογία Ζαχαριάδη ότι ξεφτιλίστηκε για τα self test ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πάλι ψέματα

 


Πέταξαν λάσπη επίτηδες και τώρα δεν έχουν την αξιοπρέπεια να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη.

Μιλώντας στον Θέμα 104,6., ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το ψέμα που έστησε η Κουμουνδρούρου και οι δημοσιογράφοι του κόμματος, ότι θα ανατεθούν δήθεν τα self test στη Siemens.

Ο Ζαχαριάδης, για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο και φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση την ομάδα fake news του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



«Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ντροπής.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη αστοχία όπως προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Ζαχαριάδης, αλλά συγκαταλέγεται σε πολλές προσπάθειες να στήσει fake news ο ΣΥΡΙΖΑ για να πλήξη την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παράλληλα προσπάθησε να δικαιολογήσει την δικιά του ξεφτίλα, για το Ράλλυ Ακρόπολης και απέδειξε και πάλι ότι δεν ξέρει τι είναι το Ακρόπολης και δεν κατάλαβε ότι ο Μητσοτάκης δεν έκανε δήλωση στον Ελληνικό λαό, αλλά στο κανάλι WRC που παρακολουθούν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

 Είπε ο Ζαχαριάδης, ότι η ανάρτηση του, η οποία καυτηρίαζε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ράλι Ακρόπολις, παρομοιάζοντάς τον σαν Μιστερ Μπιν, δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξήγησε ότι θεωρεί πως η εικόνα αυτή του πρωθυπουργού προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και ο ίδιος έκανε έναν παραλληλισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο. Τόνισε παράλληλα, πως «προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη».

Επιπλέον, υπογράμμισε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, λέγοντας ότι η κριτική αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική της κυβέρνησης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου