Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γελάει ο κόσμος με την Νοτοπούλου δεν έχει καταλάβει τι είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού


 

Σε κάθε εμφάνιση της, σε κάθε δήλωση της προσφέρει γέλιο σε όσους την ακούν και δείχνει το πόσο ανεπαρκής είναι.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η Κατερίνα Νοτοπούλου, έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τι είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το συγκρίνει με μία πρόταση να είχαμε να λέγαμε που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για αρνητικό τεστ που φυσικά και δεν είναι πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πάγια τακτική για να ταξιδέψεις εδώ και μήνες.

Προσπαθώντας λοιπόν να την πάρουν στα σοβαρά η τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έγινε δεκτή απο την Ε. Ε. και την χαρακτήρισε πυροτέχνημα της πρωτοχρονιάς δείχνοντας ότι δεν μπορεί κανένας να την πάρει στα σοβαρά. 

Η τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «δεν είναι Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά για να πετάμε πυροτεχνήματα» που σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει τι είναι το πιστοποιητικό. «Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ένα σχέδιο. Βλέπουμε μία λαθροχειρία από πλευράς του Πρωθυπουργού που δεν έχει κατανοήσει την αναγκαιότητα να ανοίξει με ασφάλεια τον τουρισμό. Είναι μείζον ζήτημα για την οικονομία» συμπλήρωσε η κυρία Νοτοπούλου δείχνοντας την ακαταλληλότητα της.

Και συνέχισε το παραλήρημα λέγοντας «Είναι σημαντικό ότι τώρα η Ε.Ε., έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, υιοθετεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αρνητικό τεστ κατά την έξοδο. Να ανοίξουμε με ασφάλεια, να διατηρήσουμε και την ααφάλεια του προορισμού. Ένα ισχυρό brand name, το να είσαι μία ασφαλής χώρα, προσελκύει πολύ περισσότερους τουρίστες και ταξιδιώτες που θα νιώσουν ασφαλείς για το ταξίδι τους». Και δείχνοντας και πάλι ότι δεν έχει καταλάβει τι είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού επισήμανε πως:  «Το υπουργείο Τουρισμού βγάζει ανακοινώσεις μεταφράζοντας εσφαλμένα το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού για να δημιουργεί εντυπώσεις».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου