Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Γνωστός αντιεξουσιαστής ο δήθεν αθώος πολίτης, με οργανωμένο σχέδιο περιμένουν το λάθος

 


Η βία από όπου και εάν προέρχεται πρέπει να καταδικάζεται και να έχουν συνέπειες οι εμπλεκόμενοι, αυτό ισχύει και στις πορείες των συντρόφων αντιεξουσιαστών του Αλέξη Τσίπρα, ακροαριστερή βία που ποτέ δεν έχει καταδικάσει.

Η ανάγκη νέου αφηγήματος από τον πολιτικά τελειωμένο Αλέξη Τσίπρα είναι επιτακτική και επενδύει σε όξυνση διοργανώνοντας τα πάντα.

Η νέα προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για να κάνει αντιπολίτευση είναι "αστυνομική βία"την οποία φρόντίζει με καλά οργανωμένο σχέδιο να προκαλέσει αμολώντας συντρόφους και την νεολαία του κόμματος.

Τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. προκαλείται με πολλούς τρόπους, δέχεται επιθέσεις , αιφνιδιασμούς και "ελέγχους" από ομάδες κακοποιών αντιεξουσιαστών, και όλοι οι ακροαριστεροί με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στο λάθος.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί και οργανώνει διάφορες ενέργειες κλιμάκωσης, άθλιων ενεργειών και προκλήσεων περιμένοντας το λάθος.

Δεν είναι τυχαίο που η συνέλευση κατοίκων της περιοχής είναι μια οργάνωση ακροαριστερών που κινήθηκε οργανωμένα και με σχέδιο να προκαλέσει για να γίνει το λάθος.



Δεν είναι τυχαίο που αυτόπτης που παίζει στα κανάλια είναι ακροαριστερός της συγκεκριμένης συνέλευσης και λέει το ποιήμα όπως πρέπει να το πει βάση σχεδίου.



Τα συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη εκτελεστή Κουφοντίνα μόνο αθώους πολίτες που βγήκαν βόλτα δεν χαρακτήριζαν 



Και το θέμα της ημέρας, το "θυμα"  Α.Μ. είναι μέλος του ρουβίκωνα  γνωστός σεσημασμένος με πλούσια συμμετοχή σε "αθώες οικογενειακές συγκεντρώσεις", ανήκει στην "ταξική αντεπίθεση", έχει συμμετάσχει και σε άλλες συγκεντρώσεις υπέρ του δολοφόνου Κουφοντίνα. Αποπειράθηκε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού στην χθεσινή συγκέντρωση.

Όποιος και εάν ήταν η αστυνομία δεν έπρεπε να τον χτυπήσει, έπρεπε να τον δεσμεύσει και να τον οδηγήσει στην ΓΑΔΑ ώστε να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη. Κατά τα άλλα μόνο αθώοι πολίτες δεν ήταν όσοι προκάλεσαν τα στημένα επεισόδια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου