Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η Ελλάδα κάνει ένα θαύμα, οι ΚΟΜΥ είναι σύμβολο μιας Ευρώπης που είναι κοντά στον πολίτη


 

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς κατά την επίσκεψή του στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, μαζί με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, δήλωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια μικρή χώρα, αλλά «κάνει ένα θαύμα και οι ΚΟΜΥ είναι σύμβολο μιας Ευρώπης που είναι κοντά στον πολίτη όπου κι αν ζει»:

«Αυτά τα 500 οχήματα επισκέπτονται όλη τη χώρα κάνουν τεστ και συμμετέχουν στον εμβολιασμό και αποτελούν ό,τι πιο καλοξοδεμένο θα μπορούσε να κάνει η Ευρωπαϊκή Ενωση με τα χρήματά της». Η μάχη κατά της πανδημίας συνεχίζεται, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, πρόσθεσε ο κ. Σχοινάς.

Το μήνυμα ότι η Ευρώπη βρίσκεται δίπλα στην Ελλάδα έστειλε ο κ. Σχοινάς από τη Λέρο κατά την επιθεώρηση των δομών φιλοξενίας μεταναστών, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Η νέα δομή χρηματοδοτείται κατά 100% από την Ε.Ε. και θα λειτουργεί με σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα: «Η σημαντική μείωση των ροών επιτρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες. Η Ευρώπη δίπλα στην Ελλάδα» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Σχοινάς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου