Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Εκτεθειμένος ο Δήμος Νέας Σμύρνης και οι ακροαριστερές οργανώσεις για την αύξηση των κρουσμάτων

 


Δημοτικό συμβούλιο για να καταδικάσει και να αποδώσει ευθύνες στις αριστερές και ακροαριστερές παρατάξεις του Δήμου Νέας Σμύρνης έγινε;;;;

Κατόπιν εορτής και μόλις συνετελέσθη το έγκλημα, καλεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους

Η ανακοίνωση του Δήμου της Νέας Σμύρνης ξαναφέρνει στις μνήμες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης και όλης της Ελλάδας, το θέμα του συνωστισμού στους ανοιχτούς χώρους, με κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερών συμμοριών και αριστερών - ακροαριστερών παρατάξεων του Δήμου Νέας Σμύρνης με πρώτη την αντιπολίτευση του Δήμου. 

Ο Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος πριν λίγο καιρό, που είπε χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής σε όσους τον άκουγαν, ότι δέχεται τις επιπτώσεις των συγκεντρώσεων στη μετάδοση του ιού. Είπε με λίγα λόγια και ξεκάθαρα, ότι είσαστε όλοι αναλώσιμοι για να επιτελέσει το εγκληματικό της έργο η αριστερά.

Αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, επιδείνωσε την λαχτάρα των εγκληματικά ανεύθυνων συντρόφων αριστερών - ακροαριστερών και ξεσήκωσαν συγκεντρώσεις σε γνώση του ακατάλληλου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.



Τώρα το γραφείο Τύπου του δήμου Νέας Σμύρνης έκανε λόγο για κάθετη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή και επικαλούμενος τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνει ότι πρέπει να προσέχουν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, να μη συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα.

Το έγκλημα όμως συντελέστηκε και ένας εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει να βρει τους υπευθύνους που καλούσαν σε συγκεντρώσεις που είναι γνωστοί σε όλη την Νέα Σμύρνη, όπως επίσης δεν έγινε και δημοτικό συμβούλιο στον Δήμο να καταδικάσει τους υπεύθυνους, να αποδώσει ευθύνες και να τιμωρήσει όπου επιβάλλεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου