Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ο Τσίπρας προσπαθεί να επιβιώσει με ψέματα, ασυναρτησίες χωρίς ίχνος σοβαρότητας



Πλασαρίστηκε για το καλό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ, έστησε την μεγαλύτερη εξαπάτηση ενός λαού, τάζοντας και λέγοντας ψέματα, κατάφερε να πάρει την εξουσία εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση και την αγωνία ενός λαού, τον πήραν χαμπάρι και όλα δείχνουν ότι έχει ευτυχώς τελειώσει πολιτικά.

Παρά το ότι όσοι τον ακούν να μιλάει, οι μισοί γελάνε και οι άλλοι μισοί εκνευρίζονται, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει βάλει μυαλό και με την ίδια τακτική, πόλωση, συγκεντρώσεις, ψέματα, προπαγάνδα, προσπαθεί να επιβιώσει ελπίζοντας ότι θα ξανά επιστρέψει.

Το σύνθημα όμως που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, και την ευθύνη φέρει ο Αλέξης Τσίπρας είναι " Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει αριστερά".

Χωρίς τον Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σταθεί και θα κάνει πολύ καλό στο κόμμα εάν τον τελειώσουν. Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έρθει για να μπορέσει η χώρα να έχει και αξιωματική αντιπολίτευση ώστε να μην γελάει - εκνευρίζεται ο πολίτης όταν τους ακούσει.

 Το δήθεν «δυνατό χαρτί» Αλέξης Τσίπρας, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε από την Ελλάδα, έχει πια σταματήσει να είναι το ίδιο δυνατό και αυτό φαίνεται σε κάθε δημοσκόπηση.

Κάθε εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα γίνεται σημείο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι προσωπικές του παρεμβάσεις τον προηγούμενο μήνα, τόσο για το θέμα Κουφοντίνα όσο και για τα τεκταινόμενα στη Νέα Σμύρνη, δεν βοήθησαν και προβλημάτισαν περισσότερο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς να ενισχυθεί ένας πολιτικός που έχει την ρετσινιά του απατεώνα, του ψεύτη, του ανίκανου και του ανεπαρκή; Πώς να ξανά επιτρέψει ένας πολιτικός που γελάει ο κόσμος όταν τον ακούει και τον κοροιδεύουν όλοι εντός και εκτός Ελλάδας;

Πρέπει να αντιληφθούν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζημιά που έχει προκληθεί είναι ανεπανόρθωτη, το 2012 και το 2015 έχουν τελειώσει και έχουν τραυματίσει τους πολίτες, η μόνο λύση είναι αλλαγή ηγεσίας και εάν δεν συμβεί αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ελπίδα να σταθεί ούτε ως αξιωματική αντιπολίτευση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου