Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Άρχισαν τα όργανα : Σκουρλέτης σε Κουρουμπλή «Είναι ντροπή αυτά που λες.... είσαι ψεύτης»

 


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές είπαν βαριές κουβέντες, γεγονός που δείχνει ότι στο εσωτερικό του κόμματος άρχισαν τα όργανα.

Εννοείται ότι την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, την δημιουργούν η ανεπάρκεια του Αλέξη Τσίπρα, όσοι τον πλαισιώνουν και τα σκάνδαλα που σκάνε το ένα πίσω από το άλλο.

«Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται πως δεν θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να ξανακυβερνήσει. Κάποιοι θέλουν το κόμμα καθηλωμένο στο 20%, για να προκαλέσουν εσωκομματικές εξελίξεις», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για να εκνευρίσει τον Πάνο Σκουρλέτη και να πει : «Είναι ντροπή αυτά που λες. Προσβάλεις όλους τους βουλευτές», «Δεν κάνεις αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία μόνο με κραυγές», συνέχισε ο Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να έχεις και ένα πειστικό πρόγραμμα, καθώς και μία εναλλακτική πρόταση εξουσίας, δείχνοντας στους πολίτες ότι είσαι ο αντίπαλος πόλος.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συνέχισε την επίθεση και επέρριψε ευθύνες στον Π.Σκουρλέτη για τις επιδώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές, δηλαδή την εποχή που ο τελευταίος ήταν γραμματέας του κόμματος, λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι «πήραμε με τις κινήσεις σου μόνο πέντε δήμους σε όλη τη χώρα».

Ο Σκουρλέτης υπενθύμισε στον Κουρουμπλή ότι εκείνος είχε ζητήσει να μην γίνουν μαζί οι ευρωεκλογές και οι δημοτικές εκλογές και ότι τότε δεν εισακούστηκε η άποψη του. Επίσης, απάντησε σε έντονο ύφος και για τις κατηγορίες περί «πέντε δήμων», υποστηρίζοντας ότι οι συνδυασμοί που είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια, ασκούν διοίκηση σε «55 και όχι σε 5 δήμους». Μάλιστα, κατηγόρησε ο Σκουρλέτης τον Π.Κουρουμπλή ως «ψεύτη», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός και ορισμένοι άλλοι, διακινούν σκοπίμως ψέματα σε συνεργασία με συγκεκριμένους εξωθεσμικούς παράγοντες (φωτογραφίζοντας πασίγνωστο δημοσιογράφο, που καθημερινά αρθρογραφεί για το πως θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί), για δικού τους σκοπούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου