Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Πόση γελοιότητα; Ο Ραγκούσης το 2015 κατηγορούσε Παππά τώρα τον υπερασπίζεται

 


Η αξιωματική αντιπολίτευση όρισε ως κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο για την συζήτηση της πρότασης συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής που αφορά τον Νίκο Παππά τον κ. Γιάννη Ραγκούση και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει ότι γελοιότερο και ακατάλληλο υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας. Εκτός από χυδαίους ακροαριστερούς τύπου Παύλου Πολάκη, υπάρχουν και οι πρώην πασόκοι που έκαναν σκληρή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σήμερα στην βουλή ο πρώην πασόκος και νυν μαζέψαμε ότι περίσσεψε στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης ξεχνώντας τι έχει πει πριν λίγα χρόνια υπερασπίστηκε τον Νίκο Παππά για το σκάνδαλο των ΜΜΕ.

Δυστυχώς για τον ίδιο ακόμα μία φορά οι πρώην σύντροφοί του, όπως κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και η κυρία Ευαγγελία Λιακούλη του υπενθύμισαν τα όσα έλεγε για το νόμο Παππά.

Τι έλεγε αυτή η τραγική προσωπικότητα Γιάννης Ραγκούσης την επίμαχη περίοδο 2015 – 2016 που ψηφιζόταν και διεξαγόταν ο διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών και κάνει ότι δεν θυμάται τίποτα;;;

«Θα έχουν κακό τέλος… με τον αδιαφανή και σκανδαλώδη δρόμο που διάλεξαν για να ιδιοποιηθούν τις τηλεοπτικές άδειες» και πρόσθετε «με αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση προσκαλεί σε μια αδιαφανή δοσοληψία, σε ένα «δούναι και λαβείν κάτω από το τραπέζι» όσους ενδιαφέρονται… να πληρώσουν για να αποκτήσουν άδεια τηλεοπτικού σταθμού». Σε άλλη ανάρτηση έγραφε «η κυβέρνηση στήνει παράγκα με τις τηλεοπτικές άδειες… θα έχουν κακό τέλος».

Τώρα κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για πολιτική δίωξη!!! Αυτός ο θίασος είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δυστυχώς.

Θαυμάστε τον Γιάννη Ραγκούση :







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου