Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Νέα αλητεία Τσίπρα : Σταματήστε να νομοθετείται να μην κατεβάζω κόσμο στους δρόμους

 


3.465 κρούσματα, 630 διασωληνωμένοι, 150 συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ που επιδείνωσαν την κατάσταση και ο εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση.

Αμετανόητος και φαιδρός όπως πάντα ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε εχθές στην βουλή να μιλήσει για την πανδημία χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και συγνώμης προς τον Ελληνικό λαό.

Είχε το θράσος μάλιστα να απειλήσει την κυβέρνηση δείχνοντας ακόμα μία φορά ποιος είναι πίσω από τις συγκεντρώσεις λέγοντας με λίγα λόγια σταματήστε να νομοθετείται, για όσο τουλάχιστον βρίσκεται η χώρα σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, ώστε να μην κατεβάζω κόσμο στους δρόμους.

Με λίγα λόγια ζήτησε να μην λειτουργεί η κυβέρνηση επειδή το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, για να μην κάνει κακό στους πολίτες με τις συγκεντρώσεις που θα της συνεχίζει επειδή είναι ένας εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος.

Η πρόταση Τσίπρα εντάσσεται στο πλαίσιο των εύλογων και αληθινών αιτιάσεων που δέχεται από την Κυβέρνηση ότι στηρίζει κινητοποιήσεις που επιβαρύνουν την διασπορά του ιού με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να μην αρνείται ότι τις στηρίζει ( ει μη μόνον ότι διασπείρουν τον ιό) αλλά τις χαρακτηρίζει εύλογες αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης απέναντι σε "προκλητικά" όπως τα χαρακτήρισε, νομοθετήματα.

Ξέροντας ότι βοήθησε εγκληματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας στην αύξηση των κρουσμάτων βάζοντας σε κίνδυνο τους πολίτες, κούνησε το δάχτυλο στην κυβέρνηση για την διαχείριση της Πανδημίας και επέμεινε στην πάγια θέση του ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει παρότι "ευλογεί τα γένια της όλη μέρα για το πόσο καλά τα έχει καταφέρει", απορρίπτοντας ως αποτυχημένο απολύτως το σύστημα "ακκορντεόν" για τα lockdown , αφού τον Νοέμβριο "κλείσαμε με 200 διασωληνωμένους και σήμερα έχουμε 600". 

Να αντιληφθείτε ότι σε αυτή την κρίσιμη καμπή αντί να πολώνετε και να νομοθετείτε προκλητικά νομοθετήματα να ζητήσετε πολιτικό moratorium , τουλάχιστον για ένα μήνα, να δούμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε, να αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας. Εσείς δημιουργείτε τις κοινωνικές εντάσεις είπε ο Αλέξης Τσίπρας ομολογώντας ότι θα συνεχίσω να κατεβάζω κόσμο στην δρόμο και δεν με ενδιαφέρει πόσοι θα κολλήσουν όπως είχε ομολογήσει παγώνοντας το πανελλήνιο και παλαιότερα.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας είναι, ήταν και θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για την χώρα και για την πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου