Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Βασιλακόπουλος : Μη μετράμε λύματα, έγιναν 100 διαδηλώσεις σε 1 μήνα

 


Τις εγκληματικές ευθύνες και του ΣΥΡΙΖΑ για την έξαρση της πανδημίας με την διοργάνωση συγκεντρώσεων ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μέσα σε άλλα που είπε αναφέρθηκε και στις συγκεντρώσεις με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας : «Δεν χρειάζεται να μετρήσεις λύματα, μόνο τη συμπεριφορά της κοινωνίας»

Για την αύξηση των κρουσμάτων παρατήρησε πως «δεν χρειάζεται να μετρήσεις τα λύματα, μόνο τη συμπεριφορά της κοινωνίας, πρέπει να έχουν διοργανωθεί 100 διαδηλώσεις σε διαφορά σημεία της Αθήνας τον τελευταίο μήνα, διοργανώσαμε πάρτι, διοργανώσαμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε καταχρηστικά τους αριθμούς που μας δίνει το κράτος. Πατάνε το 4 για βοήθεια στο σπίτι και πηγαίνουν στο σπίτι του φίλου, του συγγενούς… Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και με τέτοιους ασθενείς που κόλλησαν σε κάποιο σπίτι φίλου είτε γνωστού. Ξέρετε στο σπίτι υπάρχει οικειότητα και είναι δύσκολο ψυχολογικά να δεχθείς ότι θα κολλήσεις από φίλο σου από τον αδελφό σου». 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου