Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ένας Παππάς, προκλητικός, απειλητικός, αμετανόητος, εκτελώντας εντολές Τσίπρα

 


Νίκος Παππάς, ένα προκλητικό, ανήθικο και επικίνδυνο δημιούργημα του Αλέξη Τσίπρα; Η Αλέξης Τσίπρας ένα προκλητικό, ανήθικο και επικίνδυνο δημιούργημα του Νίκου Παππά;

Παππάς - Παπαγγελόπουλος και οι δύο είχαν εντολή από τον Αλέξη Τσίπρα να δράσουν ώστε να ελεγχθούν τα ΜΜΕ και η δικαιοσύνη για να κυβερνήσει καθεστωτικά και ακροαριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς είχε κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα από τον δικτάτορα της Βενεζουέλα Νικολάς Μαδούρο για το πώς θα ιδρυθεί ακροαριστερό καθεστώς στην Ελλάδα.

Ο Παπαγγελόπουλος οδηγήθηκε στο ειδικό δικαστήριο για τα αίσχη που έκανε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα στην δικαιοσύνη, τώρα είναι η σειρά του Νίκου Παππά.

Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, Νίκος Παππάς ο υπεύθυνος του αντισυνταγματικού νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες εμφανίστηκε αμετανόητος για τον διαγωνισμό φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών, προκλητικός και απειλητικός απέναντι στους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Δεν έδωσε ούτε μία εξήγηση γιατί προσπάθησε να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ, αντίθετα απειλούσε λες και τον φοβάται κανένας.

Προσπάθησε να πείσει ότι το δημόσιο δεν ζημιώθηκε, λέγοντας προκλητικά ότι η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 ήταν καθ’ όλα συνταγματική και μάλιστα χάρη σε αυτήν το Δημόσιο δεν δαπάνησε, αλλά εισέπραξε χρήματα «τα οποία εσείς έχετε αρνηθεί συστηματικά να εισπράξετε».

Ο αισχρός πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς δείχνοντας ποιος είναι και απευθυνόμενος στη ΝΔ ανέφερε απειλητικά για να φοβερίσει: «Να έχετε το νου σας για το τι πολιτικό προηγούμενο θεμελιώνετε».

Για να υπερασπιστεί το Νίκο Παππά που εκτελούσε εντολές του, ο Αλέξης Τσίπρας απείλησε και αυτός με προανακριτικές, ενώ θέλησε να κρυφτεί σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης πίσω από την πανδημία λέγοντας μεταξύ πολλών άλλων: «Αν η απάντηση στο δράμα των νοσοκομείων και την εκατόμβη νεκρών είναι η δίωξη του Νίκου Παππά επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας βαθιά διχαστικός και επικίνδυνος πρωθυπουργός». 

Ήταν τέτοιο το θράσος του Αλέξη Τσίπρα που κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ως «εμπνευστή και σκηνοθέτη» σχεδίου «ποινικοποίησης των πολιτικών του αντιπάλων», και το λέει αυτός που έστησε ολόκληρη κακουργηματική πλεκτάνη με τον Παπαγγελόπουλο, για να σπιλώσει με κατηγορίες πολιτικούς και πρώην πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί που ο Αλέξης Τσίπρας άφησε άφωνο το πανελλήνιο ήταν όταν αμετανόητος δήλωσε «περήφανος» και χαρακτήρισε το νόμο Παππά «παράσημο» στη «μάχη υπέρ του δημοσίου, της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού» λέγοντας ότι «30 χρόνια πειρατείας και ανομίας στέρησαν εκατομμύρια εσόδων από το ελληνικό δημόσιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από θίασος με νούμερα που βγαίνουν και γελάμε, αποτελείται και από επικίνδυνο υπόκοσμο ικανό για όλα. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου