Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ανήλικοι εκκολάπτονται σε σκληρούς κακοποιούς : Συμμορία ανηλίκων λεηλατεί επιχείρηση Στην Πειραιώς

 



Ανήλικοι έτοιμοι να κάνουν το μεγαλύτερο έγκλημα αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεων τους.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα η συμμορία των πέντε ανήλικων αγοριών με τις βαριοπούλες στα χέρια έχουν φτάσει με ένα κλεμμένο ασημί αυτοκίνητο έξω από επιχείρηση στην καρδιά της Αθήνας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο ο ένας από τους πέντε ανήλικους χτυπά τα σιδερά της επιχείρησης. Ταυτόχρονα άλλο μέλος της συμμορίας ελέγχει την κίνηση στην οδό Πειραιώς. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν και αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επιχείρησε να τους αποτρέψει. 

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, οι ανήλικοι επειδή η αστυνομία απουσιάζει, έχουν σπάσει τα μέτρα της αστυνομίας και ανενόχλητοι λεηλατούν μια ακόμη επιχείρηση.

Ο ένας μετά τον άλλο οι ανήλικοι εισβάλλουν στην επιχείρηση για να την ληστέψουν. Εντοπίζουν το χρηματοκιβώτιο και προσπαθούν να το πάρουν.

Το θράσος της συμμορίας των ανήλικων είναι τέτοιο που ένα μέλος κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο βγαίνει στο δρόμο και κατευθύνεται προς το μέρος ενός αστυνομικού που είναι εκτός υπηρεσίας και έχει σταματήσει στο σημείο για να τους αποτρέψει.

Εννοείται ότι οι ανήλικοι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς κανένας να τους εντοπίσει.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου