Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθη ο προπονητής για τον βιασμό της 11χρονης ιστιοπλόου

 



Συνελήφθη χθες το μεσημέρι ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, όταν αυτή ήταν έντεκα ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Σάμο, όπου διαμένει ο προπονητής, και ξεκίνησε ήδη η μεταγωγή του στην Αθήνα, αφού το ένταλμα εκδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πριν από λίγο έφτασε στον Πειραιά το πλοίο όπου μετέφερε τον κατηγορούμενο και με κλούβα ξεκίνησε για την σχολή Ευελπίδων.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος έχει αναλάβει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, μετά τη σοκαριστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, πως ένα κορίτσι έντεκα ετών έπεσε επίσης θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Τα τελευταία 24ωρα, υπό άκρα μυστικότητα, ο κ. Στεφανάτος έλαβε καταθέσεις από την (ενήλικη, πλέον) αθλήτρια, καθώς και από τους γονείς της, σχετικά με τα περιστατικά αυτά. Πριν προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του προπονητή: οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες και αφορούν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο ίδιος ο προπονητής, πάντως, μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα protothema.gr, έχει παραδεχθεί μεν τη διενέργεια ερωτικών πράξεων με την ανήλικη, υποστηρίζοντάς ωστόσο πως… είχαν σχέση! Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού, ο κατηγορούμενος, λίγο πριν συλληφθεί, υποστήριξε πως δεν ήταν 11 ετών κατά τη διάρκεια της «σχέσης» αλλά λίγα χρόνια μεγαλύτερη, ενώ κατηγόρησε τη μητέρα της ανήλικης πως αυτή πίεζε τον ίδιο και την κοπέλα να παντρευτούν και υποστήριξε πως όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου