Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Είχε τον Κουφοντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ διακοπές σε σπίτι με κήπο και τηλεόραση

 



Προκαλώντας για ακόμα μία φορά την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται στο φως η περιποίηση που είχαν στον σύντροφο τρομοκράτη και εκτελεστή της 17Ν τα ακροαριστερά στελέχη του κόμματος.

Αναφερόμαστε για ένα αμετανόητο τρομοκράτη εκτελεστή, που έχει δολοφονήσει αθώους πολίτες, και τα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν όσο ήταν κυβέρνηση να του δίνουν συνέχεια άδειες εξόδου και ένα σπίτι με κήπο και τηλεόραση για να μην του λείπει τίποτα.

Από τις 8 Ιανουαρίου, ο δολοφόνος εκτελεστής διαμαρτύρεται για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου στον Δομοκό, με αίτημα να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Η μεταγωγή του απο τις αγροτικές φυλακές στον Δομοκό, έγινε στο πλαίσιο του νέου νόμου που ψηφίστηκε πριν μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με τον οποίο, δεν μπορούν καταδικασμένοι για τρομοκρατία, να εκτίουν την ποινή τους στις αγροτικές φυλακές.

Οι αγροτικές φυλακές της χώρας διαθέτουν τα συγκεκριμένα καταλύματα για όλους τους κρατουμένους, οι οποίοι ζουν σε ένα καθεστώς ημιελευθερίας και εργασίας.

Οι φωτογραφίες από το κελί του εκτελεστή της 17Ν:








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου