Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Από ποιόν και με ποιό μίσθωμα νοίκιασε την βίλα στο Σούνιο ο Αλέξης Τσίπρας;




Σε απόλυτο πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να εκθέτει και πάλι με τα τερτίπια του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβγαλε ανακοίνωση από τις γνωστές της Κουμουνδούρου, τύπου να πούμε ψέματα να κατηγορήσουμε τους άλλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του δεν απαντάει στο ερώτημα από ποιόν νοικιάστηκε η βίλα; Και με ποιο τίμημα;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;

Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορήσουμε τους άλλους, για να αποπροσανατολήσουμε :

«Η Ν.Δ. μπροστά στον πανικό της για το χάος που έχει δημιουργήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην κατακραυγή από την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αλλάξει τη συζήτηση.

Το κάνει, όμως, τόσο άγαρμπα που εκτίθεται. Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία. Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου.

Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.

Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου