Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ακροαριστερό καραγκιοζιλίκι Σπίρτζη! Έδωσε ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη

 



Κανένας Συριζαίος δεν χαίρεται που δεν κάηκε εχθές η Αθήνα από τους συντρόφους, και την λύπη τους την δείχνουν στήνοντας καραγκιοζιλίκια χάνοντας  έτσι κάθε σοβαρότητα και προσβάλλοντας την μνήμη του Γρηγορόπουλου.

Σκέφτηκε να στήσει ένα σώου σήμερα ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και έδωσε μια ανθοδέσμη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας "πάρτε την και δώστε την στον Πρωθυπουργό για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες στην αστυνομία".

Απάντηση στο σόου Σπίρτζη έδωσε άμεσα η προεδρεύουσα στην Επιτροπή βουλευτής Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας "κάνατε το θέατρό σας, τώρα καθίστε κάτω. Αυτό το θέατρο κάποτε πρέπει να το σταματήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες είχε εκλογές η Βενεζουέλα, να πάτε εκεί στην δική τους Βουλή να τα κάνετε αυτά"

Για να δικαιολογήσει το καραγκιοζιλίκι του ο Σπίρτζης, για την πράξη του που προσβάλει την οικογένεια του Γρηγορόπουλου ζήτησε να γίνει ενός λεπτού σιγή "στην μνήμη του  15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου". Όπως είπε "η κίνηση του αστυνομικού χθες είναι προσβολή στον δολοφονημένου 15χρονου,  στην Δημοκρατία, στους γονείς και στην μάνα που δεν είδε το παιδί της. Να δώσετε ένα λουλούδι στον Πρωθυπουργό, ένα να κρατήσετε εσείς και ένα για την φυσική ηγεσία για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες που έχετε αφήσει να ξεσαλώνουν και να καταπατούν κάθε έννοια. Γιατί αυτό έγινε χθες, με  απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης στην συγκέντρωση ενώ τηρούνταν όλα τα μέτρα, με συλλήψεις ακόμα και δικηγόρων, με τραμπουκισμούς παρενοχλήσεις γυναικών και ρίψη κρότου λάμψης σε εσωτερικό χώρο πολυκατοικίας".

Η κ. Βούλτεψη καταδίκασε άμεσα το "χάπενινγκ" με την ανθοδέσμη, κάνοντας λόγο για σόου και θέατρο μέσα στην Βουλή. "Κάνατε την παράστασή σας, είστε εντάξει με την υποκριτική τέχνη, τώρα τελείωσε το θέατρο. Ηρθατε με την ανθοδέσμη να παίξετε θέατρο. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια θλιβερή στιγμή και το καταδικάζουμε όλοι".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου