Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα του Τσίπρα προκαλεί τους πολίτες! Νέες αποκαλύψεις για το σπίτι

 



Όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια του νοικιάζει αυτό το διάστημα εξοχικό στα Λεγραινά για να μεταβαίνει τα Σαββατοκύριακα να ξεκουράζεται επειδή κουράζεται και καλά.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, «για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας, προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής».

Μετά τα δημοσιεύματα και σε άλλες εφημερίδες, η ΝΔ κάλεσε την Κουμουνδούρου -και μάλιστα δύο φορές- να απαντήσει στα ερωτήματα για τις λεπτομέρειες του μισθώματος και απάντηση δεν πήρε.

Το Mega και ο σύμβουλος έκδοσης εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Παπαχρήστος, έκανε νέες αποκαλύψεις για το σπίτι και τα πράγματα είναι διαφορετικά από αυτά που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ενοικίαζε ήδη στο παρελθόν ο Τσίπρας.

«Είναι ένα διαφορετικό σπίτι, σε αρκετή απόσταση από το προηγούμενο, το οποίο ανήκε σε ένα συγκρότημα κατοικιών του εφοπλιστή κ. Μαρτίνου», είπε. Πρόσθεσε μάλιστα πως το συγκεκριμένο σπίτι που ενοικίασε ο Αλ. Τσίπρας «ήταν ερείπιο. Είναι χτισμένο το 1980, αυτό τουλάχιστον αναφέρει η αγγελία πώλησής του. Σε αγγελία που αναρτήθηκε σχετικά με αυτό το σπίτι σε ιστοσελίδα, το σπίτι φέρεται προς πώληση με τιμή 1.200.000 ευρώ».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως από πληροφορίες που διέρρεε ο ΣΥΡΙΖΑ, γινόταν γνωστό πως η ανακαίνιση του σπιτιού κόστισε περίπου 40.000 ευρώ.

«Οι γνωρίζοντες λένε ότι η ανακαίνιση, επειδή ήταν, επαναλαμβάνω, ερείπιο αυτό, κόστισε πολύ περισσότερο. Μάλιστα, οι περίοικοι αναφέρουν ένα ποσό γύρω στο εκατομμύριο. Μπορεί να είναι υπερβολικό, αλλά είναι προφανές ότι μιλάμε για μια πλήρη ανακαίνιση. Εκ βάθρων ανακαίνιση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαχρήστος, ενώ, επικαλούμενος ξανά μαρτυρίες περιοίκων, τόνισε πως την ανακαίνιση ανέλαβε κατασκευαστική εταιρεία ομίλου που είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο.

Καταλήγοντας, ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στάθηκε στον τρόπο που χειρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα και στις ευθείες απαντήσεις που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποφεύγει να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός. «Να δοθεί το συμβόλαιο ενοικίασης του σπιτιού, το οποίο ούτως ή άλλως πρέπει να πάει στην εφορία», ανέφερε, τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας δεν έχει παραπάνω από 50 σπίτια, τα οποία νοικιάζονται με ενοίκια της τάξεως των 5.000, που δεν μπορεί να καταβάλλεται χέρι με χέρι.

«Θα μπορούσε η οικογένεια Τσίπρα να πει ορίστε, έδωσα στον κύριο Περόνε, διότι ένας Ιταλός φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο προηγούμενος ή ο τωρινός, δεν ξέρω, θα φανεί αυτό, ο κ. Περόνε, ορίστε, εισέπραξε 5.000 ευρώ για το ενοίκιο αυτού του σπιτιού. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει απαντήσεις», είπε κλείνοντας ο Γ. Παπαχρήστος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου