Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Κακοποιοί αντιεξουσιαστές βεβήλωσαν μνήμα αστυνομικού των ΜΑΤ

 



Στο κοιμητήριο όπου ετάφη τον Απρίλιο του 2017 ο αστυνομικός διευθυντής, Άγγελος Δαρείος Λυκιαρδόπουλος, φωτογραφήθηκε ομάδα κακοποιών αντιεξουσιαστών το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τους ίδιους τους κακοποιούς με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με τίτλο «μία απάντηση στη βεβήλωση του μνημείου του Αλέξη, πάνω από τον τάφο του Δαρείου», η οποία συνοδευόταν από φωτογραφία. 

Ο Δαρείος είχε φύγει από τη ζωή στις 26 Απριλίου 2017, έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αξιωματικούς της Αστυνομίας που πέρασαν από τα ΜΑΤ. Ομάδα που υπογράφει ως «αναρχική υπεδάφους» αναφέρει σε κείμενό της ότι «επιλέξαμε σήμερα να επισκεφτούμε έναν δικό τους νεκρό, έναν νεκρό Ματατζή».

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι κακοποιοί σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, πήγαν σε νεκροταφείο και βγήκαν φωτογραφία δίπλα στον τάφο γνωστού αξιωματικού των ΜΑΤ. Όσοι γνώριζαν τον συγκεκριμένο αστυνομικό λένε ότι ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντιεξουσιαστών και των μπαχαλάκηδων. 

Στη δημοσίευσή τους, σημειώνουν ότι η ενέργειά τους αυτή αποτελεί απάντηση στη “βεβήλωση του μνημείου του Αλέξη”, αναφερόμενοι στο περιστατικό με τον αστυνομικό που κατέστρεψε μία ανθοδέσμη που προοριζόταν για το μνημείο του Γρηγορόπουλου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου