Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μητσοτάκης : Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της ελευθερίας και της δημοκρατίας και η πολιτεία οφείλει να το παρέχει σε όλους



Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο θέμα της ασφάλειας τονίζοντας ότι : 

«Στη βαριά κρίση της τελευταίας δεκαετίας η ανομία θεωρήθηκε δικαίωμα αντίστασης απέναντι στη φτώχεια και γιατρικό στην α λά καρτ εφαρμογή των νόμων από το ίδιο το κράτος.

Δεν υπάρχει, όμως, ελεύθερος πολίτης αν δεν αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι και τη γειτονιά του. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα, βασικό, κοινό και αναφαίρετο. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Η πολιτεία οφείλει να το παρέχει σε όλους. Θα αποκατασταθεί. Χωρίς εξαιρέσεις, άβατα, άσυλα, χωρίς αναβολές. Με σεβασμό στα δικαιώματα αλλά πάντα με πυξίδα το γενικό καλό. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει κοινωνία.Γι΄ αυτό εμείς είπαμε ότι θα απελευθερώσουμε τους Έλληνες από τη βία στα Πανεπιστήμια. Και το κάνουμε! Ότι οι καταλήψεις θα γίνουν παρελθόν. Και το κάνουμε! Και ότι συνοικίες της Αθήνας θα παραδοθούν και πάλι ελεύθερες από ναρκωτικά και παραβατικότητα στους κατοίκους τους. Και το κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου