Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Θέλει ο πρώην αρχηγός να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει! Και θέλατε αστυνόμευση επί ΣΥΡΙΖΑ!


Και μετά διαμαρτύρονταν οι πολίτες γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση και γιατί κάνουν ότι θέλουν οι αντιεξουσιαστές και γιατί τα πανεπιστήμια έχουν καταντήσει γιάφκες και...και ...και!!

Υπήρχε λόγος και μάλιστα σοβαρός ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, εκτελούσε εντολές τήρησης της ανομίας και προστασία των συντρόφων απευθείας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό δεν κρύβεται και δεν έχει ίχνος υπερβολής.

Ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε δείξει δείγματα συμπάθειας στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε με κάθε τρόπο να γίνει ένα από τα νούμερα του, για τον λόγο αυτό δεν τον ένοιαζε που προκαλούσε πηγαίνοντας σε κάθε εκδήλωση του κόμματος προεκλογικά.

Είχε παραστεί προκλητικά σε τρεις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, σε Ξάνθη, Αθήνα και Αγρίνιο, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα και αντιδράσεις από την Νέα Δημοκρατία.

Η Ολγα Γεροβασίλη, μάλιστα, προκλητικά λες και απευθύνεται μόνο σε Συριζαίους είχε σπεύσει να «καλύψει» τον τότε αρχηγό, λέγοντας πως με εντολή της είχε μεταβεί στο Σύνταγμα και γέλασαν και τα μάρμαρα στο Σύνταγμα.

Φυσικά ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης τον ξήλωσε αμέσως και δίκαια στέλνοντας τον σπίτι του.

Επειδή όμως τα γραμμάτια είναι γραμμάτια και πρέπει να εξοφλούνται στην ώρα τους ο ΣΥΡΙΖΑ  βόλεψε Αριστείδη Ανδρικόπουλο για την προστασία που παρείχε στους συντρόφους κακοποιούς και αντιεξουσιαστές.

Μεταξύ των 694 ονομάτων που συμμετέχουν στην Κ.Ε. Ανασυγκρότησης του τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα φιγουράρει και το όνομα του Αριστείδη Ανδρικόπουλου

Καλή επιτυχία στο τσίρκο κ. Ανδρικόπουλε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου