Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο Τσίπρας έχοντας αποτύχει και έχοντας πει απίστευτα ψέματα ποντάρει στην σκανδαλολογία



Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών, ο μεγαλύτερος ψεύτης πολιτικός που πέρασε από την Ελλάδα, ο πλέον επικίνδυνος, ανίκανος και αποτυχημένος που χρέωσε μόλις σε 6 μήνες την Ελλάδα και τους Έλληνες με 200 δις ευρώ, προσπαθεί να συντηρήσει πλέον πετώντας λάσπη την σκανδαλολογία για να μην καταποντιστεί εντελώς στα ποσοστά των ερχόμενων εκλογών.

Άλλος πολιτικός θα ανέφερε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του, τα οποία φαίνονται και στον ελληνικό λαό, αλλά εδώ μόνο εικονική πραγματικότητα προσφέρει ο Τσίπρας, μπόλικη προπαγάνδα, απάτη και αισχρά ψέματα δήθεν επιτυχίας.

Μην έχοντας κάτι να πει και λέγοντας συνέχεια ψέματα για την δήθεν επιτυχημένη πορεία της κυβέρνηση του, αγνοώντας ότι οι πολίτες υποφέρουν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έδωσε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών κάνοντας τον πολέμιο της διαφθοράς, μόλις λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο κατασπατάλησης προνοιακών επιδομάτων ενοικίων από τους υπουργούς του και τα στελέχη του.

Μέσα στο παραλήρημα της προπαγάνδας είπε στην συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Αλέξης Τσίπρας 

Με το σκοτάδι όμως τελειώσαμε.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αναστενάζει σε βαλίτσες, τσάντες και σκοτεινούς λογαριασμούς. Η κυβέρνηση, κι εγώ και προσωπικά, θα επιμείνουμε ως το τέλος: Φως παντού, φως σε όλα! Έτσι που οι ένοχοι να δώσουν λόγο των πράξεών τους, οι αθώοι να απαλλαγούν από κάθε σκιά υποψίας και να αποκατασταθεί η κλονισμένη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε εκείνους που επιλέγει να κυβερνούν τη χώρα.

Όπως καταλάβατε ο Αλέξης Τσίπρας και το ακροαριστερό επιτελείο του, θα επενδύσει στην πόλωση έχοντας αποτύχει και βλέποντας ότι οι μέρες του ευτυχώς για την Ελλάδα είναι μετρημένες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου