Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο πιο τυχερός μοτοσικλετιστής του κόσμου! [video]



Το έχουμε δει το ακροβατικό σε διάφορες ταινίες, όπου όμως έχει γυριστεί από επαγγελματίες κασκαντέρ σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Όμως ο vlogger Hammy Moto το έκανε στο δρόμο, άθελά του, και έζησε για να ποστάρει και το video.

Όπως λέει κι ό ίδιος, ήταν απίστευτα… σελόφαρδος, αφού σύρθηκε με ταχύτητα κάτω από την νταλίκα, χωρίς να τον συνθλίψουν οι τροχοί ούτε να τον χτυπήσουν τα στηρίγματα του ρυμουλκούμενου.

Η Kawasaki Z1000 του Hammy άρχισε να κουνάει άγρια την ώρα που έμπαινε σε αυτοκινητόδρομο της California. Τελικά τα κοσκινίσματα τον έριξαν κάτω και τον έστειλαν να περάσει σερνάμενος κάτω από την νταλίκα και να βγει από την άλλη μεριά, σταματώντας στη ΛΕΑ χωρίς να τον χτυπήσει άλλο αυτοκίνητο.

Πολλοί επισκέπτες του YouTube είπαν ότι το κοσκίνισμα του τιμονιού της Kawa θα πρέπει να ήταν αποτέλεσμα άτσαλης προσγείωσης από σούζα, όμως ο Hammy το αρνείται κατηγορηματικά. Ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 120-130 km/h, αλλά δεν μας λέει γιατί έχει σβήσει την εικόνα του κοντέρ στο video. Και το video ξεκινά αφού έχουν ήδη αρχίσει τα κοσκινίσματα…

Η εξήγηση που δίνει είναι ότι καθόταν πολύ πίσω στη σέλα –γιατί άραγε;– με αποτέλεσμα το μπροστινό να ελαφρώσει πολύ κατά την επιτάχυνση με 1η και οι ανωμαλίες της ασφάλτου να ξεκινήσουν το άγριο κοσκίνισμα.

Όπως και να έχει, στάθηκε απίστευτα τυχερός. «Αν πήγαινα λίγο πιο αργά ή πιο γρήγορα, δεν θα ήμουν τόσο τυχερός», γράφει ό ίδιος. «Tα μόνα μου τραύματα ήταν κάποιες μικρές εκδορές στο γόνατο και το ισχίο μου».

Αν φορούσε φόρμα και μπότες της προκοπής, θα την είχε βγάλει εντελώς καθαρή…



Πηγή : drive.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου