Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Πλήρως υποταγμένο στους συντρόφους το δικαιοσύνης τους έκανε την χάρη να γυρίσει Κορυδαλλό ο Γιατζόγλου



Η ασφάλεια των Ελλήνων κρέμεται από τις σχέσεις και τα παιχνίδια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπουργοί με τους συντρόφους τους τρομοκράτες, αντιεξουσιαστές και κακοποιούς.

Οι αντιεξουσιαστές κατάφεραν καταστρέφοντας περιουσίες ιδιωτών και τρομοκρατώντας να αλλάξουν την λειτουργία μιας ολόκληρης φυλακής για το συμφέρον των τρομοκρατών ώστε να είναι όλοι μαζί.

Μετά την πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού και η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα υποδίκων. 

Σε αυτό αυτό το πλαίσιο θα φύγουν από τον Κορυδαλλό 52 κατάδικοι και θα εισέλθουν 27 υπόδικοι, μεταξύ των οποίων και ο Κ. Γιατζόγλου, ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου.

Στο άκουσμα της απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι σχολίαζαν σκωπτικά: “Δηλαδή θα μεταταγούν από τις φυλακές Κορυδαλλού οι καταδικασμένοι ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς; Αυτοί που τώρα κρατούν την φυλακή και το περασμένο Σάββατο την κατέλαβαν μέσα σε τρία λεπτά; Μένει να δούμε πως θα γίνει αυτό....”

Η υποταγή του υπουργείου δικαιοσύνης στους αντιεξουσιαστές έγινε με μιά ανακοίνωση :

Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Μετά την υποταγή του υπουργείου δικαιοσύνης στις απατήσεις τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών, οι αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν τον τερματισμό της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, μετά την λήξη της απεργίας πείνας και δίψας από μεριάς του Ντίνου Γιαγτζόγλου.

Συγκεκριμένα ανάρτησαν σε ιστοσελίδα γνωστού αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο που υπογράφει η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου» αναφέτονται τα εξής: 

«Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας και δίψας του συντρόφου Ντίνου Γιαγτζόγλου, αποφασίσαμε τη λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου