Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ούτε Κουβανός ντίλερ δεν θα πανηγύριζε έτσι για την Κάνναβη όπως ο Καρανίκας



Φύσα, ρούφα, τράβα τονε… Νίκο Καρανίκα!!

Τα ναρκωτικά είναι ένα στοίχημα με το μυαλό σου, αλλά όταν αναφερόμαστε στο μυαλό του Καρανίκα, γελάει ο κόσμος ανησυχώντας παράλληλα για την κατάντια της πολιτικής και της Ελλάδας

Τα ναρκωτικά είναι καλά για να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και φαίνεται ότι ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας το θέλει αυτό για να μην καταλαβαίνουμε την κατρακύλα της χώρας με αυτό το τσίρκο που έχουμε για κυβέρνηση.

Μόνο κουβανός ντίλερ θα πανηγύριζε έτσι για την νομιμοποίηση της Κάνναβης.

Στη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης κάνναβης αφιερώνει τη νέα του ανάρτηση στο facebook, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

«Εγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!», αδιαφορώτας για την αντίδραση της κοινωνίας και σημειώνει με αρκετά πανηγυρικούς τόνους, ο κ. Καρανίκας :

«Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της Κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».

Χωρίς αίσθηση για τα όσα γράφει και όσα λέει αναφέρει : «θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της Κάνναβης και των χρηστών της». 

Ζητά ακόμα «συγγνώμη» από τους χρήστες της κάνναβης που, σύμφωνα με τον ίδιο, «για δεκαετίες λοιδορήθηκαν, κακοποιήθηκαν, καταγγέλθηκαν και οδηγήθηκαν ακόμα και στην φυλακή». 

«Αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίστηκαν από το κράτος άδικα για δεκαετίες ως εγκληματίες και αποβράσματα, καταστρέφοντας τους και οδηγώντας τους στο περιθώριο αυτούς, αυτές και τις οικογένειές τους, ενώ κάποιοι πλούτιζαν ποντάροντας στην 'μαύρη' αγορά, στα λαθραία...και αυτό γινόταν και γίνεται σε όλο τον κόσμο»






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου