Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Πιερία: Θύμα της «Μπλε Φάλαινας» η ανήλικη που τη βίαζε ο πατέρας της



Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα, αναφορικά με την υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού που τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας επί έξι χρόνια, από την ηλικία των 6 ετών έως τα 12 της χρόνια.

Το δράμα της άτυχης κοπέλας είχε ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Παράλληλα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, η 16χρονη πριν από έναν χρόνο φέρεται να έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» και να ήταν το πρώτο θύμα στην Ελλάδα.

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, κατά τη διάρκεια αυτού του «παιχνιδιού», όπως αποκάλυψε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τον ANT1.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου