Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Αντί να ντρέπεται ο Τόσκας τα έβαλε με τους Αστυνομικούς και αυτοί καμία αντίδραση




Με την ΕΛΑΣ τα έβαλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τα απανωτά περιστατικά των τελευταίων ημερών και χωρίς να έχει γίνει καμία σύλληψη.

Τώρα είναι θέμα ανικανότητας της νέας ηγεσίας της αστυνομίας; 

Η απλά η ηγεσία της αστυνομίας κάνει την "κότα" σε ότι πει ο υπουργός Τόσκας;

Το απαράδεκτο είναι ότι κανένας δεν αντέδρασε στον Τόσκα όταν τους έριξε την ευθύνη για την κατάσταση και την ανομία που επικρατεί από τους αντιεξουσιαστές κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Τόσκας επισκέφθηκε το αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και μίλησε στο αμφιθέατρο σε αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα ενισχυμένα μέτρα, δίνοντας τις κατευθύνσεις από πλευράς πολιτικής ηγεσίας, που στοχεύουν στη βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Ο αναπληρωτής υπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρός και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του προς τα επιτελεία της ΕΛΑΣ για τα απανωτά γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει υπάρξει καμία σύλληψη.

Ο κ. Τόσκας τόνισε: «Η αστυνομία έχει πολλές επιτυχίες, αλλά τελευταία έχουν συμβεί πολλά περιστατικά, για τα οποία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν νοείται να υπάρχει αδιαφορία. Τα λάθη συγχωρούνται, γιατί λάθη κάνει αυτός που εργάζεται. Αυτός που καβαλάει το άλογο, θα πέσει κιόλας. Αλλά επαναλαμβανόμενα λάθη και αδιαφορία, πρέπει να ελέγχονται».

Σημειώνεται οτι ο κ. Τόσκας μετά τις καταστροφές στα καταστηματα της Ερμού, κάλεσε χτες το γραφείο του την ηγεσία της ΕΛΑΣ, στην οποία εξεφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν έγινε καμία σύλληψη, αλλά και για την αντίδραση των αστυνομικών υπηρεσιών στα περιστατικά, όπως η ρήψη χειρομβοβίδας κοντά στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, η έφοδος στα γραφεία της Novartis, η επίθεση ακροδεξιών στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά, παλαιότερα η παρέμβαση στην ισραηλινή πρεσβεία κ.λ.π.

Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο και η ανομία καλά κρατεί, αλλά καλό θα ήταν να ακούσουμε και την αντίδραση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου