Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Την ώρα που ο στον κόσμο του Τσίπρας κάνει εγκαίνια! Τέταρτο μνημόνιο ή χρεοκοπία βλέπει ο Π. Λιαργκόβας



Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει η χώρα με μια κυβέρνηση εντελώς ανίκανη με στελέχη που δεν είναι ικανά να πληρώσουν ούτε ένα λογαριασμό της ΔΕΗ.

Τέταρτο μνημόνιο ή αλλιώς χρεοκοπία βλέπει για το 2018 ο συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, αν δεν υπάρξει μια «πάρα πολύ καλή συμφωνία».

Και καλή συμφωνία δεν πρόκειται να έρθει είμαστε έρμαια της ανικανότητας του Τσίπρα και της συμμορίας των ανικάνων που κυβερνούν την χώρα.

Σε συνέντευξή του στον Real Fm ρωτήθηκε αν κρίνει ρεαλιστικό τον στόχο εξόδου στις αγορές μετά το πέρας του μνημονίου, δηλαδή στα μέσα του 2018 και απάντησε πως «φαίνεται ότι το τρένο να βγούμε στις αγορές θα πάει πιο μακριά. Με τα σημερινά δεδομένα πότε θα προλάβουμε να άρουμε τα capital controls; Μάλλον φαίνεται να ενισχύονται […] και παρατηρούμε τη συνεχή διαρροή καταθέσεων από τις τράπεζες».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ότι «δεν φαίνεται με βάση τα σημερινά δεδομένα να βγαίνουμε στις αγορές το 2018, άρα ή θα παραταθεί το τρέχον μνημόνιο ή θα είναι ένα τέταρτο μνημόνιο ή χρεοκοπούμε».

Ο κ. Λιαργκόβας είπε καθαρά ότι : «ήδη έχει γίνει ζημιά στην οικονομία και αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει τις εκτιμήσεις για το 2017 κυρίως όσον αφορά το ΑΕΠ».

Όπως είπε, ο στόχος για ανάπτυξη 2,7% φέτος αρχίζει να είναι δύσκολος γιατί «η κατανάλωση δεν θα αυξηθεί τόσο πολύ, οι επενδύσεις δεν θα αυξηθούν τόσο πολύ όσο έχουν εκτιμήσει. «Επομένως», εκτίμησε, «θα πάμε σε κάτι λιγότερο μέχρι 1%». 

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση Τσίπρα εγκληματεί κατά της χώρα και των πολιτών της και πλέον θα πρέπει όλοι τους να αντιμετωπίσουν σοβαρές ποινικές ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου