Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Και μη χειρότερα Ο «Ο Τσάβες εμπνέει» σε εκδήλωση με παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ



Διαβάζουμε στο iefimerida.gr και ανησυχούμε περισσότερο για το μέλλον μας και το μέλλον της χώρας γενικότερα με κυβέρνηση Τσίπρα.

Γράφει ο Ιάσων Πιπίνης και μας δίνει τροφή για σχολιασμό :

«Η παρακαταθήκη του Τσάβες παραμένει ζωντανή»

Η έκθεση για τον Ούγο Τσάβες πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων από τον θάνατο του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας και φιλοξενείται στο ισόγειο της πρεσβείας της Βενεζουέλας στο Κολωνάκι, στον Πολιτιστικό Χώρο «Φρανσίσκο ντε Μιράντα». Σύμφωνα με την πρεσβεία «με τη συμπλήρωση στις 5 Μαρτίου του 2017 τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, Ούγο Τσάβες, η παρακαταθήκη της σκέψης του παραμένει ζωντανή, τόσο στη γη που τον γέννησε, όσο και στην Αμερική μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ούγο Τσάβες είναι από εκείνες τις εμβληματικές φιγούρες που περνούν στην ιστορία των αγώνων των λαών για ελευθερία». 

Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Μπουρνούς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του κόμματος. Από τη ΛΑΕ έδωσε το «παρών» η κ. Νάντια Βαλαβάνη, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Γιάννης Μπουρνούς, υπεύθυνος του τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία του στην έκθεση, που είναι αφιερωμένη στον Ούγο Τσάβες, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τις στενές σχέσεις που διατηρεί η Κουμουνδούρου με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας». 

Το παρακάτω απο το ρεπορτάζ του Ιάσων Πιπίνη έχει ιδιαίτερη ανάγνωση για να δούμε όλοι με ποιους έχουμε μπλέξει!!

«Προ ημερών μάλιστα ο κ. Μπουρνούς είχε επίσημη συνάντηση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί για «τις επιθέσεις που δέχεται ο Μαδούρο από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα». 


Το σχόλιο μας είναι  και μη χειρότερα αλλά δεν έχει γιατί είμαστε στα πολύ χειρότερα  στην άμοιρη χώρα μας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου