Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ανήλικοι τσιγκάνοι μπούκαραν σε μίνι μάρκετ στην Πάτρα



Οι κάτοικοι παραπονιούνται για την εγκληματικότητα στην περιοχή

Η πηγή του κακού όπως λένε ανοικτά οι κάτοικοι της περιοχής, είναι ο καταυλισμός τσιγγάνων που βρίσκεται στην περιοχή. 





Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα, ζητώντας την απομάκρυνσή του, δηλώνουν ανασφαλείς και καλούν τις αρχές να αναλάβουν δράση.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ δήλωσε, οργισμένος, στο tempo24.gr ότι «το συμβάν έρχεται να προστεθεί στις μικροκλοπές που καθημερινά σημειώνονται στο κατάστημα» και κατηγόρησε την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή λέγοντας  «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού» προσθέτει. «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα  γίνεται στόχος, είναι όμως η πρώτη φορά που το 'ντου' των Ρομά έγινε με τόση αγριότητα»  

Το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας ενός μίνι μάρκετ έχει καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις των ανήλικων δραστών όχι πάνω από 12 ετών που φτάνουν έξω από το κατάστημα, κρατώντας σακούλες στα χέρια. 

Το ίδιο κατάστημα, τον Νοέμβριο του 2016, είχε δεχτεί ξανά επίθεση από ανήλικους δράστες, που επιτέθηκαν με ξύλα και καδρόνια, ο ιδιοκτήτης, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, είχε καταφέρει να τους απομακρύνει από το μαγαζί του μόνος του χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου