Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Σιγά μην σεβόταν ο Πολάκης απόφαση της δικαιοσύνης; «Δεν τίθεται θέμα επιστροφής όσων "δικαιώθηκαν" από το ΣτΕ»




Αλίμονο και να σεβόταν ο Πολάκης τις αποφάσεις των δικαστηρίων και την ίδια την δικαιοσύνη 

Δεν επιστρέφουν στα καθήκοντά τους οι δέκα διοικητές και αναπληρωτές διοικητές δημοσίων νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 με υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες κρίθηκαν ως μη νόμιμες από το Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Αυτό γνωστοποίησε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας ότι «η απόφαση (του ΣτΕ) δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα καθώς η θεωρητική θητεία αυτών έχει λήξει πλέον, άρα δεν τίθεται θέμα επιστροφής όσων "δικαιώθηκαν" με αυτή την απόφαση ή με μελλοντικές ίδιες αποφάσεις».

Κατά την λογική Πολάκη, «αυτοί οι διοικητές απομακρύνθηκαν με διαδικασία διπλής αξιολόγησης (βαθμολογία από διοικητές των ΥΠΕ και προφορική συνέντευξη από επιτροπή που προβλέπει ο νόμος), που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Διατηρήσαμε 15 που είχαν θετική αξιολόγηση και είχαν παράξει έργο.

Τα νοσοκομεία μας έχουν νόμιμες διοικήσεις επιλεγμένες αξιοκρατικά  και οι οποίες συνεχίζουν κανονικά το έργο τους. ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ΣτΕ και την απόφασή του ... Συνεχίζουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατά της διαφθοράς στο χώρο».

Την ανάταξη του συστήματος υγείας που ο ίδιος ο κύριος Πολάκης έχει διαλύσει εγκληματικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου