Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο Λαζόπουλος ξεχασμένος και ντροπιασμένος από τον Τσίπρα αναφέρεται στα όσα είπε ο Μητσοτάκης για τον ίδιο


Κώστας Βουκελάτος

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει γιατί τα τελευταία χρόνια έκανε την πλέον ξεφτιλισμένη προπαγάνδα για ένα κόμμα και τον αρχηγό του που διέλυσε την Ελλάδα κατέστρεψε οικογένειες και  χρησιμοποίησε και τον ίδιο πριν το βάλει στην άκρη.

Βέβαια ο Λαζόπουλος είναι από αυτούς που όσο και να τον έχεις κάνει στην άκρη εάν τον καλέσει ο καθεστωτικός Τσίπρας θα έρθει και θα κάνει και πάλι τον αριστερό προσπαθώντας να προπαγανδίσει και να παραπλανήσει όσους τον ακούν ακόμα.

Δεν είναι χρήσιμος πλέον προς το παρών ο Λάκης γιατί όσους μπορούσε να επηρεάσει με τις εκπομπές του τώρα τον έχουν πάρει χαμπάρι γιατί ζουν στην πραγματικότητα και ξέρουν ποιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας που τους εξαπάτησε και ότι να πει ο Λαζόπουλος καλύτερα να το αποφύγει γιατί θα τον πάρουν με τις πέτρες.

Καλά τον χαρακτήρισε από του βήματος της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν είπε τίποτα παράλογο απλά και μόνο την αλήθεια για την άθλια προπαγάνδα που επιχειρούσε ο Λαζόπουλος υπέρ του καθεστώτος Τσίπρα.

Ξεχασμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και προδομένος από τον αρχηγό του τον Αλέξη Τσίπρα είπε να κάνει μια γκέστ εμφάνιση και να την "πει" στον Κυριάκο μήπως και καταφέρει να ανυψωθεί λίγο το καταρρακωμένο ηθικό που του διέλυσε η καθεστωτική αριστερά του Τσίπρα.

Είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης :

«Είστε το αγαπημένο παιδί του Αυριανισμού. Είστε πιο παλιό από το παλιό. Μην μας κουνάτε το χέρι» Είχε πει δε, όπως το κανάλι του κ. Κοντομηνά φιλοξενούσε τον κ. Λαζόπουλο τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον «χυδαιότερο και μεγαλύτερο προπαγανδιστή.

Από αυτά που είπε ο Τσίπρας ο Λαζόπουλος κατάλαβε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και είπε τα δικά του: 

«Αναφέρθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, στη Βουλή, στο πρόσωπο μου δείχνοντας την ενόχληση του για την παρουσία μου στην ιδιωτική τηλεόραση, εξαιρώντας με από το σύνολο, στην πραγματικότητα εξέθεσε το σύνολο. Είπε δηλαδή ότι όλοι οι άλλοι τον υπηρετούν κι εγώ ακόμα απροσκύνητος. Παρά τις απειλές κύριε Μητσοτάκη. Αχ! Κύριε Μητσοτάκη στη χώρα αυτή γεννήθηκε ο Αριστοφάνης. Δεν τον μάθατε στο Χάρβαρντ, αλλά είναι στη φύση του Έλληνα η σάτιρα και είναι στη φύση του ανήμπορου πολιτικού να βρίζει όποιον του βάζει αληθινό καθρέφτη μπροστά στα μούτρα του», συνέχισε μην καταλαβαίνοντας τι ήθελε να πει ο Κυριάκος η μάλλον αρνούμενος την αλήθεια.

«Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα. Ίσως στο επόμενο ΚΕΕΛΠΝΟ να με εντάξετε και μένα μέσα να ησυχάσετε!!!».

Είναι τρομερό ότι αυτού του είδους οι αριστεροί δεν καταλαβαίνουν τι τους λένε πώς του λένε και γιατί τους λένε με αποτέλεσμα να λένε ότι θέλουν!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου