Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Χαριτολογώντας με την Χαριτίνη





Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Ελληνική φυλή οι 
Δασκαλοτσούσηδες και 
οι Φραγκοτσούσιδες Σου 
Σε κουτσούρωσαν τόσο ,που
είναι ζήτημα 
αν μπορείς πιά να 
να καταλάβεις τίποτα .
Π. Γιαννόπουλος .

Αγαπημένοι μου πάμε να πούμε τι έγνε την εβδομάδα που πέρασε , κάπως αλλιώς ;
Πόσο αλλιώς αλήθεια ;
Εγώ σας καλωσορίζω στο τσίρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ , όπου οι παραστάσεις συνεχίζονται .
Θεατές φυσικά εμείς . Ο θίασος ...οι κυβερνώντες !
Τέτοια παράσταση , τέτοια νούμερα  , και γύρο του θανάτου (που σε αυτόν συμμετέχουν μόνο οι θεατές ..εμείς φυσικά ) δεν έχετε ματαδεί !
Η παράσταση και ο γύρος του θανάτου και αυτήν την εβδομάδα αρχίζει ! 
Καλώς ορίσατε ! Καλά να περάσετε !
Σε κάθε νούμερο που θα βλέπετε  θα πληρώνετε διπλό μη σας πω και τετραπλό εισιτήριο . Αν δεν σας αρέσει η ..παράσταση δεν έχετε το δικαίωμα να εκφέρετε την γνώμη σας  , να μιλήσετε , και αν παραπονεθείτε...τότε φύγετε από την χώρα μετανάστες ! Όσοι παραμείνετε στο τσίρκο θα πληρώνετε , και θα πληρώνετε εσείς , τα παιδιά σας , τα εγγόνια σας και τα τρισεγγονά σας ! 
Έστι το πρώτο λόγο τον έχουν οι ηθποποιοί . Οι ηθοποιοί ; Ναί ! Ναι οι ηθοποιοί από την σχολή του ΣΥΡΙΖΑ ! Τα νούμερα ξεκινάνε ..
Η Τρόϊκα , ΔΝΤ , και οι κυβερνώντες ακόμα διαπραγματεύονται . Πάνε ..και έρχονται οι τροϊκανοί για το πόσο ..ξύλο θα μας ρίξουν ! Μπορεί και μέχρι ...το καλοκαίρι.!
Εμείς απλά ..χαζεύουμε ..
Η Μέρκελ με την Λαγκάρντ πιο κολλητές από ποτέ , σκέφτονται με μολύβι και χαρτί τα καινούργια βασανιστήρια που θα μας κάνουν .
Όσο για τον θίασο  << ΣΥΡΙΖΑ >>  με τις υποκλοπές ,  τις υποχωρήσεις και την συνθηκολόγηση  για  το 3ο και  πάμε για το 4ο μνημόνιο . Τζάμπα μάγκες !
Τώρα στην Ειδομένη γίνεται των αλληλέγγυων , που παρασύρει τους  λαθρομετανάστες σε διαδηλώσεις ,  στο κλείσιμο σιδηροδρομικών γραμμών και με .. << ντού >> στα σύνορα των Σκοπίων . Εκεί έγινε του λαθρομετανάστη , του αλληλέγγυου και των Σκοπιανών που παραβίασαν τα Ελληνικά σύνορα , χτυπώντας τους με πλαστικές σφαίρες και ρίχνοντά τους χημικά  ! Η ατυνομία είχε ..εντολές απλά να παρακολουθεί ..Οι λαθρομετανάστες ελέγχουν τους Έλληνες πολίτες ..για να περάσουν , καθυστερούν ασθενοφόρα με ασθενείς τελικά στην χώρα μας κάνουν κουμάντο Αλληλέγγυοι και λαθρομετανάστες ; Που είναι το κράτος ; Ποιός τέλος πάντων κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα ; Την δικήμας χώρα ;
Κατά τα άλλα έκαναν και διάβημα οι Σκοπιανοί  ! Με λίγα λόγια ....
Μας είπαν ότι κάνουν την δική μας δουλειά ! 
Αλλά δεν νομίζω να ίδρωσε το αυτί...κανενός από τους κυβερνώντες !
Το ίδιο συμβαίνει στο Πειραιά που επικρατεί τρόμος με τις συμμορίες Μαροκινών και Παγκιστανών , που σφάζονται με τους Σύριους και τους κλέβουν τα χαρτιά για να τα μοιραστούν ! Καλώς ορίσατε και πάλι στην τριτοκοσμική μας χώρα !
Οι κυβερνώντες ή δεν ξέρουν τι κάνουν , ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν ! 
Τι έχουν αλήθεια υπογράψει για την Ελλάδα μας ; 
Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις παραβιάσεις στο Αιγαίο , όπως και οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να έρχονται ... Ο Κ . Τόσκας είπε : Ότι οι σημερινοί δαρμένοι ...θα είναι οι αυριανοί τζιχαντηστές ! Δεν πιστεύω σε αυτά που ακούω...
Το κορυφαίο δε..που είπε : Οι Έλληνες πολίτες δεν βιώνουν το προσφυγικό ..το βλέπουν μέσα από την τηλεόραση ! Δεν μπορώ...θα βάλω τις φωνές ! 
Πηγαίνετε μια βολτα στον Πειραιά , στα νησιά , στο κέντρο της Αθήνας και στην Πλατεία Βικτωρίας ! Είσαστε σε άλλο πλανήτη... Σοβαρευτείτε Κύριοι !
Αν είσαι αλληλέγγυος , λαθρομετανάστης δεν παθαίνεις τίποτα . Αν είσαι Έλληνας πολίτης και διαμαρτυρηθείς , με απεργία  θα φας ..τέτοιο ξύλο από τα ΜΑΤ που θα πάρεις και στο σπίτι . Αυτό έπαθαν και οι λιμενεργάτες για την πώληση του 67% του 
Πειραιά στην ΚΟΣΚΟ .Ο φιλελεύθερος Πρωθυπουργός μας έβαλε φαρδιά , πλατιά την υπογραφή του ! Είπε μάλιστα οτι έγινε επένδυση και όχι αποκρατικοποίηση ή ιδιωτικοποίηση . Έτσι δώσαμε και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια !
Ότι έλεγε πριν τις εκλογές ..Όλα  μα σε όλα έκανε... ακριβώς το αντίθετο !
Η ΔΕΛΤΑ θα κλείσει..
Τι έγινε το ελληνικό γάλα , το γιούρτι βρε καλόπαιδα ;
Θα γίνονται εισαγωγές γάλακτος από το εξωτερικό ; Θα τινάξετε στον αέρα την Ελληνική παραγωγή ;
Κ.Π.Καμμενε θα καταργήσετε τον θρησκευτικό όρκο στο στρατό ;
Με εκείνα και με τα άλλα πάτε να μας τινάξετε στον αέρα ; 
Αλλα οι προσλήψεις καλά κρατάνε στην Βουλή ! Ολο τον φάν κλάμπ της Μενεγάκη πήραν . Μετά τον Καρανίκα τώρα και τον λαϊκό τραγουδιστή Γ.Ζάμπα  πήρε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Βούτσης . Από τα γαρίφαλα και τις πίστες τώρα και μετακλητός υπάλληλος ! Ω ! Ρε φίλε τι έχουν ακόμα να δούνε τα ματάκια μας !
Πόσο ακόμα...θα αφήσουμε να εξευτελίζουν την ζωή μας ;
Ποιός από τους πολιτικούς ξέρει πόσο κάνει μία κάρτα απεριορίστου διαδρομών ;
Πόσο κάνει το γάλα , το ψωμί ;
Δεν θέλω με αυτά που γίνονται να γονατίσουν τις ελπίδες μας  ,  και τα όνειρά μας !
Θέλω να πιστεύω οτι κάπου υπάρχει εκείνος ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , που θα μας βγάλει από το τρίτο , τέταρτο μνημόνιο (  αλήθεια που πήγαν τα προηγούμενα ; ) 
Ο φόβος κυριαρχεί παντού , για τους φόρους , για τους λαθρομετανάστες και για τα παιδιά μας που μεταναστεύουν .Που ειναι Δημοκρατία μας ; Χάθηκε μεταξύ Ειδομενης , Πειραιά και των νησιών μας ! Ας σκεφτούμε έστω και τώρα σοβαρά την Ελλάδα μας !
Κλείνοντας θα πω ο Ν.Καζατζάκης στο έργο του << Αναφορά στο Γκρέκο >>  εγραψε :
<< Αν μπορείς κοίταξε το φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει .....! >>

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε ! 
Κοντοχωριανοί μου , πάμε μια βολτα να δούμε τις σταρούμπες και τις σταρουμπίτσες μας . Ειπαμε ...δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κρίση ..Πηγαίνετε μια βόλτα βράδυ στο Κολωνάκι ....τίγκα τα μπαράκια ! Εκεί θα δείς τα απίστευτα ! 
Αυτά βλέπουν οι Τροϊκανοί και μας γδέρνουν !
Είδαμε λοιπόν και τη διαφήμιση  του Jumbo για το Πάσχα !
Μόνο μια Λαίδη θα μπορούσε να γυρίσει ...αυτή την διαφήμιση !
Μιλάμε για πολύ ,.κλάμα από το γέλιο !
Κάποιοι είπαν ότι ήταν σεξιστικό που λέει η Ατζελα << Χτύπα σαν άντρας >> ..
Χαλαρά βρέ παιδια ένα διαφημιστικό είναι ..
Όσο για την Λαίδη ...το απολαμβάνει και λέει...τα δικά της !...
Καλεσμένη στα ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ  και στην Ν.Παπαδημητρίου είπε και τί δεν είπε...
Μεταξύ άλλων είπε ότι έσπασε το καλούπι της ...και δεν  θα υπάρξει άλλη σαν τη Άτζελα ..Ότι είναι η σημερινή Μαλβίνα ! Πάρτο αλλιώς Λαίδη μου !
Εντάξει γελάσαμε με την διαφήμιση ...αλλά ...φτάνει ! Αλλά Λαίδη ...είναι ας λέει ...ότι της ..έρθει , 
Τώρα όσο για το Y.F.S.F  στον ΑΝΤ-1 ..ήταν για πολλά γέλια ! 
Πρέπει λίγο να προσέξουν τις μεταμφιέσεις ! Γιατί δεν είναι για γέλια ...αλλά για κλάματα ! Στην κριτική επιτροπή  μιά ένταση υπάρχει...Μεταξύ των διαγωνιζόνενων έντονος ανταγωνισμός ! Μέχρι και ο Σ.Φασουλής τους το είπε ...
Παιδιά παιχνίδι είναι ...ψηφίστε τον καλύτερο και όχι τον κολλητό ! 

Το tip της Εβδομάδας ! 
Ο καιρός μυρίζει άνοιξη , ζέστανε γι αυτό φτιάξτε  το μπαλκόνι ,την βεράντα ,και το κήπο σας ! 
Βάλτε καινούργια φυτά , και φτιάξτε τα υπόλοιπα ! 
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλαχαριτωμένα 
Την άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου